News Flash:

Ziua Europei, la Timisoara: intrecere sportiva in Parcul Copiilor, ceremonial militar si dresura canina

5 Mai 2022
491 Vizualizari | 0 Comentarii
Ziua Europei

Sarbatoarea anuala a pacii si unitatii in Europa este sarbatorita si in acest an la Timisoara cu activitati diverse care se intind pe durata a doua zile. Trei evenimente sunt sarbatorite simultan la Timisoara pe 9 mai: Ziua Independentei de Stat a Romaniei, Ziua Victoriei Coalitiei Natiunilor Unite si Ziua Europei. Va fi organizat Crosul Europei si veti putea participa la diverse demonstratii sportive, prezentari ale pavilioanelor autoritatilor locale sau la dresaj canin.

 
Evenimentele dedicate Zilei Europei la Timisoara incep duminica, 8 mai, de la ora 10, in Parcul Copiilor, unde va avea loc a doua editie a Crosului Europei.

De la ora 13, in Parcul Rozelor, va avea loc premierea participantilor la cros si un spectacol sustinut de Asociatia Teatru pe Roti si Clubul de Dans Sportiv Magnum. De la ora 18, in Piata Unirii, va avea loc o reprezentatie a Ansamblului Timisul.


Topul autoturismelor preferate de romani in 2021
Luni, 9 mai, sunteti asteptati la activitati in Piata Libertatii. Intre orele 11-13 va avea loc un ceremonial militar si religios dedicat Zilei Independentei de Stat a Romaniei, Zilei Victoriei Coalitiei Natiunilor Unite si Zilei Europei. Programul va fi completat de:

Exercitii de dresaj canin, disciplina canina si interventie canina in organizarea Inspectoratului de Jandarmi Judetean Timis: 11:30 – 11:50
Vizitarea pavilioanelor de prezentare ale membrilor Asociatiei Corp Consular Timisoara si ale unor institutii publice si organizatii neguvernamentale: 11:50 – 12:30
Unitate in diversitate – Spectacol coordonat de catre Inspectoratul Scolar Judetean Timis: 12:30 – 13:30
Demonstratii de gimnastica ritmica, de karate (Kumite si Kata) si de badminton in organizarea Directiei Judetene de Sport Timis: 13:00 – 14:00
Moment artistic sustinut de Orchestra Liceului de Arta „Ion Vidu” din Timisoara: 13:30 – 14:00
In intervalul orar 11 – 14 se pot vizita pavilioanele de prezentare a noua reprezentante consulare si centre culturale straine din Timisoara precum si pavilioanele Inspectoratului de Politie Judetean Timis, Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „BANAT” al Judetului Timis, Inspectoratului de Jandarmi Judetean Timis, Directiei Politiei Locale si Asociatiei Seniorilor din Municipiul Timisoara.

Pavilioane vor gazdui si Centrul Europe Direct si Fundatia Judeteana pentru Tineret Timis, in cadrul carora se vor desfasura diverse activitati pentru tineri cu tematica europeana.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1372 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006218 (s)