News Flash:

Zelenski i-a trimis un mesaj scris de mana lui Vladimir Putin. Cum a reactionat conducerea de la Kremlin

28 Martie 2022
706 Vizualizari | 0 Comentarii
Zelenski

Volodimir Zelenski i-a trimis lui Vladimir Putin un bilet scris de mana prin intermediul lui Roman Abramovici, in care ii spune presedintelui rus pozitia Ucrainei in ceea ce priveste conditiile de pace. Putin a avut o reactie violenta: „Spune-i ca ii voi invinge”, a spus el.

Roman Abramovici i-a dat lui Putin un bilet scris de mana de Zelenski in care acesta i-a transmis conditiile Ucrainei in incercarea de a pune capat razboiului, relateaza Daily Mail. Potrivit Times, presedintele rus i-a spus oligarhului sa ii transmita lui Zelenski: „Spune-i ca ii voi invinge".

Acesta s-a intors la Istanbul si a intrat in legatura cu politicianul ucrainean Rustem Umerov, despre care se spune ca actioneaza ca negociator al Kievului.

Purtatorul de cuvant al presedintelui Recep Tayyip Erdoğan, Ibrahim Kalin, a spus ca se pare ca fac progrese in cadrul negocierilor de pace, iar viitoarele discutii fata in fata vor continua saptamana aceasta.

La sfarsitul saptamanii trecute, Kalin a declarat pentru ziarul Hurriyet ca sunt „aproape de un acord" asupra unor chestiuni-cheie privind NATO, demilitarizarea si statutul protejat al limbii ruse. Exista inca divergente cu privire la viitorul Crimeei - pe care Rusia a anexat-o in 2014 - si al Donbasului, care a fost ocupat in mare parte in timpul conflictului actual, informeaza ziarulfinanciar.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006006 (s)