News Flash:

Un militar rus a fost acuzat ca ar fi agresat o femeie din Ucraina, sub ochii copilului, dupa ce a intrat in casa si i-a omorat sotul. Militarul, se pare, se afla in stare de ebrietate.

23 Martie 2022
809 Vizualizari | 0 Comentarii
soldat

Procurorul general al Ucrainei a deschis o ancheta oficiala pentru a face lumina in acest caz si pentru a gasi dreptate.

O femeie, se pare, a fost agresata sexual de un militar rus chiar in fata copilului, dupa ce tatal a fost ucis de acelasi militar.

Vinovatul, care era beat, l-a provocat si pe colegul lui sa o violeze.

Procurorul general, Irina Venediktova, a anuntat ca militarul este acuzat de incalcare a legilor razboiului, noteaza Antena 3.

”Sunt foarte multi oameni raniti si ucisi. Doar in orasul nostru, Kiev, pana acum aproape 300 de persoane sunt ranite. Planurile rusilor nu sunt secrete. Kievul este tinta. In patru zile avioanele au incercat sa puna stapanire pe Kiev. Ca primar al Kievului le-am spus tuturor ca soldatii rusi nu vor ocupa niciodata Kievul.

Peste un milion de barbati sunt in Kiev. Avem baricade construite pe strada, la fiecare intersectie. Prin jumatate din corpul meu trece sange rusesc pentru ca mama mea e rusoaica. In Ucraina locuiesc oameni pasnici, nu am fost niciodata agresivi cu nimeni”, a spus Vitali Klitschko.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1208 (s) | 43 queries | Mysql time :0.011480 (s)