News Flash:

Zanni s-a iubit cu Alexandra Stan la Survivor? Declaratiile artistului au luat prin surprindere pe toata lumea

14 Ianuarie 2022
506 Vizualizari | 0 Comentarii
Zanni

Anul trecut, Zanni isi lua inima-n dinti si pleca la cea mai ambitioasa competitie din Romania. Protejatul lui Alex Velea a reusit sa vina acasa cu marele premiu pe care, spre surprinderea tuturor, l-a investit foarte bine. Zanni si-a cumparat prima lui casa, iar acesta a fost principalul scop pentru care a plecat in Republica Dominicana. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Survivor este una dintre cele mai dure competitii de la noi. Reality show-ul din Republica Dominicana este cat se poate de real, iar asta au confirmat pana acum toti cei care au participat la luota pentru supravietuire. Anul trecut, Zanni s-a clasat pe primul loc in preferintele telespectatorilor, dar a si muncit din greu. Cat timp a fost in Dominicana, lumea de acasa a crezut ca intre el si Ana Porgras ar fi existat o relatie de iubire. Acum, invitat in emisiunea lui Maruta, Zanni a demontat tot ce stiau fanii si a spus ca el a iubit-o pe Alexandra Stan. Mai mult, se pare ca sentimentele au fost reciproce.

Trebuie sa te astepti la orice. Cred ca de ce este cel mai frica in momentul de fata este sa isi asume de ce au intrat in competitie. Cu o masca pe fata, toti tin cu echipa, dar vor sa ramana singuri, adica sa ii elimine pe ceilalti. Nu isi asuma. Nu ai nevoie de echipa. S-ar putea ca toti din echipa sa fie niste caramizi. Ai nevoie doar de tine ca sa rezisti.

E lejera intrebarea, dar nu stiu daca intra in categoria aia, sunt sau nu sunt. Nu stiu daca au facut asta pentru ca am facut eu primul asta. Sunt multe nume, mi-am incercat-o, dar o pot numi asa, o joaca. Poate mi se pare ca am incercat, de fapt nu am incercat nimic.

Alexandra Stan, ea e, dar sunt explicatii la mijloc. Au mai fost de la Puterea Dragostei, dar imi e si rusine, au fost mai multe de acolo. Alexandra Stan nu mai este maritata, pot sa spun ca am avut o relatie foarte speciala in Survivor, pana sa vina Ana.

Am avut o conexiune cu ea, nu am facut nimic, dar ne-am declarat niste chestii. Mi-a spus ca m-a avut crush. La mine e usor sa imi placa de o femeie, e mai greu sa vreau sa o combin.”, a declarat Zanni la PRO TV.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006010 (s)