News Flash:

Ce spune Catinca Roman despre ultimele aparitii ale Loredanei Groza. „Trebuie sa pastreze un echilibru”

14 Ianuarie 2022
547 Vizualizari | 0 Comentarii
Catinca Roman

Catinca Roman si Loredana Groza au fost, candva, prietene. Chiar daca nu se mai inteleg la fel de bine ca inainte, cele doua reactioneaza atunci cand vad imagini una cu cealalta. Asta s-a intamplat si acum, cand Catinca nu s-a mai putut abtine si a simtit nevoia sa faca cateva comentarii legate de aparitia lui Lori.

Nu mai este niciun secret faptul ca Loredana Groza este din ce in ce mai senzuala si mai propusa pe retelele sociale. Artista nu se mai fereste sa se afiseze in cele mai provocatoare tinute si ipostaze si, in timp ce unii o felicita pentru alegerea facuta, altii ii atrag atentia ca ar trebui sa revina la comportamentul de dinainte. Printre cei care au ramas uimiti de noua Loredana se afla si prietena ei de odinioara, Catinca Roman. Aceasta nu s-a ferit sa faca cateva afirmatii despre modul in care Loredana a decis sa se afiseze in ultima perioada.

„Vad ca este o femeie care se tine intr-o forma foarte buna. A fost o femeie foarte sexy intotdeauna si cred ca fiecare femeie are dreptul sa se pozeze cum isi doreste pe retelele de socializare. Nu e nicio problema atata timp cat se pastreaza niste limite si n-o dam in altceva. In rest, eu admir femeile care sunt sigure pe ele si se mandresc cu corpul lor. La noi inca e mentalitatea invechita ca trebuie sa intri in niste norme. Sa te pozezi nu stiu cum, ca ai o varsta.', a declarat Catinca Roman, potrivit fanatik.ro.

In ultima perioada s-a zvonit ca Loredana Groza ar fi apelat la numeroase interventii estetice pentru a se mentine in forma. Cu toate astea, artista a negat vehement aceste lucru, marturisind ca are un stil de viata sanatos si ca face mult sport. In apararea artistei sare si Catinca Roman, spunand ca multi tineri o admira pe Lori pentru frumusetea ei.

„Nu fiti rautaciosi, fiecare are dreptul sa spuna ce doreste. Intr-adevar, singura problema, amendament pe care-l am, este ca…el are dreptate intr-un fel. Nu era nevoita sa dea niciun fel de explicatii. Pentru ca, intr-adevar exista generatia tanara care o admira si o urmareste si trebuie sa pastreze, asa, un pic de echilibru. Insa, fiecare face ce doreste cu imaginea lui.', a reactionat Catinca Roman.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006956 (s)