News Flash:

Anamaria Prodan a fost amenintata de fratii Becali. Impresara a cerut protectie din partea Ambasadei

14 Ianuarie 2022
421 Vizualizari | 0 Comentarii
Anamaria

Pentru Anamaria Prodan, succesul a venit la pachet si cu anumite dezavantaje, unele chiar periculoase. De-a lungul carierei sale, Anamaria a semnat unele dintre cele mai importante transferuri si, asa cum a declarat si ea, nimeni nu s-a bucurat pentru reusitele ei cu adevarat. Acum, la podcastul lui Codin, Anamaria a fost mai sincera ca niciodata si a dat cartile pe fata despre relatia pe care o are cu fratii Becali. 

Anamaria Prodan a fost mereu invidiata pentru succesul pe care il are, mai ales ca mereu a fost o femeie intr-o lume a barbatilor. Impresara a muncit pana cand numele ei, in sine, a devenit un brand. In timp ce altii se bucurau pentru ea sau o foloseau drept exemplu, altii si-au dorit ca aceasta sa sufere unul dintre cele mai mari picaje profesionale. In aceasta categorie intra si fratii Becali care, la un moment dat, au trecut la amenintari serioase la adresa Aneimaria.

„Cand m-a sunat Adi Mutu, deja incepuse razboiul cu familia Becali. A fost razboi, ce competitie…cu urmariri noaptea, cu masinile! Razboi, razboi. Scandaluri pe la copii pe la scoala, cu injuraturi. Cu bodyguard-ul presedintelui Ion Iliescu pe vremea aia. Asta pentru ca am semnat cu jucatorii.

Dupa ce am pozat in Playboy, am semnat tot. Tot ce insemna Echipa Nationala, Mircea Rednic antrenor, Andone antrenor…tot! (…) Am fost inclusiv la Ambasada, eu sunt cetatean american. M-am dus la ambasada si am spus ca imi urmareste familia. Toata lumea imi zicea sa ma impac. Ce sa ma impac? Pai s-a nascut cineva pe Pamantul asta care sa faca probleme copiilor mei? Pai mor cu ei de gat!„, a mai spus Anamaria Prodan. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1303 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005731 (s)