News Flash:

Radu Valcan a reusit sa slabeasca mai mult de 7 kilograme in Thailanda. „Am renuntat la... ”

14 Ianuarie 2022
559 Vizualizari | 0 Comentarii
Radu Valcan

Radu Valcan a incheiat filmarile de la „Insula iubirii” si s-a intors in tara. Inca de cand era in Thailanda, prezentatorul si-a ingrijorat fanii cu aspectul lui fizic. Initial, cei care l-au vazut au crezut ca este bolnav. Radu Valcan a vrut sa ii linisteasca pe toti si a acordat un interviu cu privire la starea lui de sanatate.

Radu Valcan a mai terminat un sezon de „Insula Iubirii” despre care spune ca este unul dintre cele mai de succes pana acum. Prezentatorul nu a negat ca i-a fost foarte greu sa stea departe de familie, mai ales ca filmarile au avut loc in perioada sarbatorilor de iarna. Acum, Radu s-a intors in tara si este mai fericit ca niciodata, mai ales ca stie ca nu va mai pleca mult timp departe de Adela si de copii. Radu a vrut sa ii lamureasca si pe cei care l-au intrebat cum a reusit sa slabeasca si ce dieta a tinut departe de casa, pe insula.

„Motivul este foarte simplu. Fiind plecat timp de o luna de zile la filmarile pentru sezonul 6 «Insula Iubirii», chiar daca intentia mea a fost de la bun inceput sa ma ocup in continuare cu antrenamentele mele, sesiunile mele de alergat, acolo n-am avut timp absolut deloc', a declarat Radu Valcan, la Antena Stars.

„S-a filmat intr-un ritm puternic, de alerta. Filmam de noaptea tarziu pana dimineata. Timpul liber era dedicat odihnei si relaxarii, motiv pentru care am avut grija la alimentatie', a mai spus.

„De teama sa nu ma ingras, pentru ca in Thailanda tentatiile culinare sunt la cote maxime, ei bine, m-am abtinut de la a manca anumite feluri de mancare. Am renuntat la carbohidrati, probabil acesta e motivul pentru care am slabit destul de mult, 7 kilograme', a completat actorul.

„Din poze, pare ca am slabit mai mult decat arata realitatea. Foarte multa lume m-a intrebat, mai in gluma mai in serios, daca „oamenii aia nu iti dau de mancare acolo”. Pur si simplu a fost ceva controlat si asumat', a incheiat.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1276 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006210 (s)