News Flash:

Vlad Gherman inca o mai iubeste pe Cristina Ciobanasu? Declaratia lui nu lasa deloc loc de interpretari

14 Ianuarie 2022
371 Vizualizari | 0 Comentarii
Vlad si Criss

Vlad Gherman si Cristina Ciobanasu s-au despartit, dar continua sa fie colegi pe platourile de filmare ale serialului de la Antena 1, „Adela”. Cei doi au avut una dintre cele mai lungi relatii de la noi din showbiz, dar se pare ca asta nu a cantarit prea mult atunci cand au decis sa se desparta.

Vlad Gherman si Cristina Ciobanasu sunt doua dintre vedetele pe care fanii le-ar vrea oricand inapoi, impreuna. Din pacate, cei doi nu dau semne ca vor sa se mai impace, ci prefera sa ramana amici si colegi. Cristina si-a gasit deja pe altcineva si pare mai fericita ca niciodata. Vlad, la randul lui, inca nu are un suflet pereche, dar nu exclude posibilitatea ca, intr-o zi, sa se indragosteasca nebuneste. Pana va sosi acel moment, este clar ca actorul inca se mai gandeste la fosta lui iubita careia a vrut sa ii multumeasca pentru tot. 

„Thank you for the journey! Pentru toata calatoria aceasta frumoasa. A fost un rollercoaster emotional. M-a ajutat sa ma dezvolt pe foarte multe planuri. O apreciez si o respect foarte mult, chestia asta nu o sa se schimbe niciodata. Am avut atatia ani frumosi, atatea vacante impreuna. Ii multumesc pentru toata calatoria asta care m-a facut barbatul in devenire de astazi. Barbatul care se cladeste si pe baza relatiei pe care am avut-o cu Cris.”, a declarat Vald Gherman, in exclusivitate, pentru catine.ro

La un moment dat, Vlad Gherman a fost intrebat daca este decis sa-si deschida sufletul unei noi iubiri in curand. De data aceasta, actorul a raspuns cat se poate de sincer si serios, spunandu-le sustinatorilor sai ca isi doreste sa fie fericit si se gandeste sa treaca mai departe si sa se reindragosteasca. ”Normal ca m-am gandit, ma gandesc in continuare si imi doresc sa am o relatie, pentru ca imi doresc si eu sa fiu fericit.”, a raspuns Vlad Gherman pe conturile de socializare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1256 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005768 (s)