News Flash:

O mai tii minte pe Sorina? Cum arata si cu ce se ocupa acum marea iubire a lui Nicolae Guta

14 Ianuarie 2022
727 Vizualizari | 0 Comentarii
Sorina si Guta

In tinerete, Nicolae Guta era admirat de mii e femei care il apreciau pentru stilul muzical si pentru felul lui de a fi. Desi multe sperau la inima manelistului, acesta a avut ochi pentru o singura femeie, pentru Sorina. Cei doi s-au cunoscut in 1999, dar iubirea lor a rezistat doar sapte ani. Acum, femeia nu mai are nicio treaba cu manelistul, iar tot ce ii uneste este pasiunea pentru religie si faptul ca merg la adunarile bisericesti.

Daca inainte purta haine mulate si aparea intotdeauna in fata publicului machiata si aranjata, ca la carte, Sorina nu mai pune acum atat de mult accent pe aspectul fizic si apare pe retelele de socializare in haine largi, inchise la culoare.

De asemenea, Sorina ar fi dezvaluit ca s-a pocait de mai multi ani si de atunci canta la adunarile bisericesti. Sorina si Nicolae Guta s-au cunoscut in anul 1999 si de atunci, timp de sapte ani, au fost de nedespartit. Dupa despartirea de Nicolae Guta, Sorina a trecut prin momente crancene. A cazut in patima alcoolului, dupa moartea cele mai importante persoane din viata ei, mama sa.


”Nu ma mai puteam lasa de bautura, beam pana adormeam la masa. Sora plangea si imi zicea hai la biserica, plangea, eu nu o bageam in seama, eu imi doream sa ma imbat, sa nu mai stiu de mine si sa ma imbatam, ma trezeam si iar beam. A durat vreo trai ani”, a spus Sorina la Antena Stars in trecut., informeaza cei de la Spynews.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1117 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005792 (s)