News Flash:

Anamaria Prodan nu da doi bani pe prietenii ei?! „Nu o sa ajungeti niciodata la nivelul meu”

14 Ianuarie 2022
513 Vizualizari | 0 Comentarii
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a fost mereu o femeie sincera si asumata pana la capat. De fiecare data cand a spus lucrurilor pe nume, a fost cineva lezat de sinceritatea sa, dar se pare ca vedetei nu i-a pasat prea mult despre asta. Anamaria a mers mai departe si si-a jucat cartea asa cum a stiut ea mai bine.

Anamaria Prodan a muncit din greu pentru a ajunge la performanta de a fi cea mai de succes femeie din fotbalul romanesc si nu numai. Fiica Ionelei Prodan a fost, de multe, ori, omul potrivit, la locul potrivit, iar asta a contribuit semnificativ la succesul ei de acum. Sesy impresara a recunoscut ca la capitolul prieteni nu exceleaza, dar a stiut ca asa va fi inca din prima zi in care se va bucura de succes.

„Toti prietenii mei din copilarie au fost foarte saraci. Am prieteni care au ramas langa mine intotdeauna. Aia sunt singurii care n-au tradat. In rest, toti care au venit pe langa mine, au venit pentru influenta, bani, putere. Atat. Dar am stiut de mica. Pe mine, maica-mea m-a invatat asa <<Mama, nu exista prieteni, decat daca sunt la acelasi nivel sau mai mari. Stii de ce? Pentru ca n-au ce sa-ti ceara. Cand unul este sub tine, omul ala o sa aiba intotdeauna ceva de comentat.>>, a spus Anamaria Prodan in podcastul lui Codin Maticiuc.

Si am vazut, am urmarit asta toata viata mea. Dar eu am invatat si nu mi-e rusine sa spun asta, sa ma folosesc de oameni, cum si altii s-au folosit de mine, sa-mi vad de drumul meu si toata lumea este multumita. Eu asta le-am spus mereu, mai in gluma, celor care fierbeau <<Bucurati-va, ca n-o sa ajungeti niciodata la nivelul meu, dar, daca stati pe langa mine, o sa aveti si voi de castigat>>. Eu asa am crescut, sa fiu proasta dintre destepti, niciodata desteapta dintre prosti!”, a completat Anamaria Prodan.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1207 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008012 (s)