News Flash:

Zanni a recunoscut! Artistul a ajuns pe pile la „Survivor”, dupa ce a dat „cateva telefoane”

28 Ianuarie 2022
548 Vizualizari | 0 Comentarii
Zanni

Anul trecut, Zanni isi lua inima-n dinti si pleca la cea mai ambitioasa competitie din Romania. Protejatul lui Alex Velea a reusit sa vina acasa cu marele premiu pe care, spre surprinderea tuturor, l-a investit foarte bine. Zanni si-a cumparat prima lui casa, iar acesta a fost principalul scop pentru care a plecat in Republica Dominicana. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Survivor este una dintre cele mai dure competitii de la noi. Reality show-ul din Republica Dominicana este cat se poate de real, iar asta au confirmat pana acum toti cei care au participat la luota pentru supravietuire. Anul trecut, Zanni s-a clasat pe primul loc in preferintele telespectatorilor, dar a si muncit din greu.

„Nu m-au ales ei pe mine, eu am ales emisiunea. M-am inscris o data, in sezonul 1, cand a fost Lino Golden. Am fost cu el la inscrieri. Pe el il cerusera. Am vrut si eu sa ma inscriu, dar pentru ei nu am fost o varianta buna. Nu m-au acceptat prima oara. La al doilea sezon, eu fusesem la „Chefi la cutite”, la Antena 1. Atunci, am zis ca nu am cum sa ma duc eu la „Survivor”, ca era la Kanal D si nu stiam eu care era treaba cu trust-urile.
Stiam doar ca nu am voie sa ma duc si mi-am zis <<Aia e, n-am cum!>> Stiam ca „Survivor” este emisiunea vietii mele, manusa mea. Acolo imi arat eu cine sunt cu adevarat. Am lasat-o asa, am zis ca n-am voie. In timp ce altii se inscriau pe langa mine, eu imi ratam sansa vietii. Ma gandeam sa ma duc la „Asia Express”.,
a povestit Zanni la PRO FM. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004601 (s)