News Flash:

Update - Alexandru Jula, in stare critica internat la Terapie Intensiva

31 Mai 2018
1220 Vizualizari | 0 Comentarii
jula

Unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi gălăţeni, Alexandru Jula, este în viaţă, în stare critică, potrivit unor surse medicale. În urmă cu câteva ore, apropiaţii artistului afirmau că acesta a murit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Surse medicale au declarat pentru MEDIAFAX ca joi Alexandru Jula se afla in stare grava la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean din Galati. Se pare ca artistul este tinut in viata cu ajutorul aparatelor, avand tensiunea foarte mica si probleme cu respiratia.

Miercuri seara pe Facebook au aparut informatii potrivit carora artistul ar fi murit. Informatia a fost confirmata de mai multi apropiati, intre care directorul Teatrului National Muzical din Galati, Teodor Nita, dar si de doi impresari.

Dupa ce informatia a fost raspandita de mai multi apropiati ai cantaretului, a fost infirmata tot pe Facebook de un nepot, Radu Jula: ”Buna seara, sunt nepotul domnului Jula. Va voi tine la curent cu stirile oficiale!!!!! Va multumim pentru gandurile frumoase si speram totusi intr-un miracol !!!!!”.


Artistul Alexandru Jula a fost internat luni, din cauza unui accident vascular cerebral, dupa ce a lesinat pe scara blocului, in urma unui drum istovitor de la Cluj-Napoca, unde sustinuse un concert.

De-a lungul carierei, artistul a inregistrat numeroase albume, a participat la diverse concursuri muzicale in tara si in strainatate si a castigat premii pentru interpretare. Cariera artistica a interpretului de muzica usoara a inceput in 1954 cand Alexandru Jula s-a alaturat trupei de la Teatrul Muzical Nae Leonard din Galati, iar in televizune a debutat in anul 1962.

Printre melodiile cele mai cunoscute sunt „Sotia prietenului meu”, „Esti tu” si ”Mi-ai adus iar primavara”.


alexandru jula maestre terapie intensiva
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005127 (s)