News Flash:

Motivul halucinant pentru care copilul de 9 ani si-a injunghiat mortal bunica. Ce i-ar fi interzis sa faca

30 Mai 2018
893 Vizualizari | 0 Comentarii
crima politie2

Caz socant petrecut marti in Bucuresti, unde un baiat de 9 ani s-a certat cu bunica lui si a injunghiat-o mortal.

Copilul a fost audiat marti seara de politisti, impreuna cu mama lui. Si, potrivit unor surse din ancheta, se pare ca bunica nu si-ar fi lasat nepotul sa se joace la calculator si de aici ar fi pornit conflictul.

Chiar pustiul a fost cel care a sunat apoi la 112.

Cand au ajuns la fata locului, medicii au gasit-o pe femeie in stop cardio respirator, cu o rana masiva la gat, asa ca au anuntat si politia.

In cursul dupa-amiezei a izbucnit o cearta, iar intr-un acces de furie copilul a luat un cutit si si-a injughiat bunica. In momentul in care a realizat ce a facut a sunat la 112. Paramedicii au veit sa o stabilizeze.
Un copil de 9 ani din Capitala si-a injunghiat bunica in gat, apoi a sunat la 112
Din pacate, insa, dupa 45 de minute de manevre de resuscitare, bunica a murit. Nepotul a ramas la fata locului, iar anchetatorii au incercat sa afle ce a determinat un asemenea atac din partea unui baiat in varsta de 9 ani. Vecinii sustin acum ca minorul avea, in general, un comportament agresiv.

Chiar daca vorbim despre o crima, baiatul nu va ajunge la inchisoare, deoarece copiii pana in 14 ani nu raspund penal si au nevoie de terapie.

Politistii spun ca baiatul ar suferi de tulburari de comportament, insa doar psihiatrii vor putea stabili ce a declansat atacul asupra bunicii lui.

Ancheta in acest caz a fost preluata de politistii de la omoruri, care il vor audia pe copil in speranta ca vor lamuri lucrurile.

Minorul va fi supus unei expertize psihiatrice.


copilul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1227 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004533 (s)