News Flash:

Una dintre cele mai cunoscute actrite de la Hollywood a recunoscut ca este atrasa de femei. Cum arata iubita ei

10 Iunie 2022
392 Vizualizari | 0 Comentarii
Rebel W

Rebel Wilson a trecut prin schimbari radicale in ultimii ani. Actrita nu doar ca a slabit enorm si are un fizic de invidiat, dar a dat reset si la alte capitole din viata ei. Recent, Rebel a ajuns la concluzia ca fanii merita sa stie ce se intampla in viata ei, asa ca le-a prezentat-o pe noua ei partenera.


Rebel Wilson stie cum sa isi lase publicul cu gura cascata. Actrita este foarte transparenta, iar faptul ca ne aflam in Pride Month a facut-o sa capete si mai mult curaj. Fix cand nimeni nu se astepta la asta, Rebel le-a prezentat-o tuturor pe iubita ei, pe care deja o alinta „my Disney princess”.


Ramona Agruma este iubita lui Rebel. Actrita este mai mult decat fericita in actuala relatiei si a vorbit deschis despre asta. „Ani la randul mi-am cautat printul, dar poate ca aveam nevoie de o printesa.”


Wilson a dechis subiectul legat de relatia ei inca de luna trecuta, intr-un interviu pentru People, dar nu a vrut sa faca publica identitatea jumatatii sale. „Am vorbit la telefon saptamani intregi inainte sa ne cunoastem, iar asta ne-a ajutat foarte mult. Stiu ca pare old school, dar a fost romantic”, spunea Rebel.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1265 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006529 (s)