News Flash:

Britney Spears s-a casatorit, dar nunta ei a fost distrusa de aparitia fostului sot

10 Iunie 2022
372 Vizualizari | 0 Comentarii
Britney

Britney Spears si iubitul ei au trecut prin foarte multe in ultima perioada. Cei doi au decis ca, daca au rezistat atat momentelor bune, cat si celor mai putin bune, acum este timpul sa isi uneasca destinele.


De cand a scapat de tutela tatalui ei, Brit a trait in aproape doi ani cat n-a trait toata viata. Artista este foarte fericita alaturi de Sam Asghari si a fost 100% convinsa ca el este alesul inimii sale. Brit s-a casatorit cu logodnicul ei in mare secret, iar evenimentul a fost de-a dreptul unul foarte reusit. La ceremonia celor doi au participat vedete precum Madonna, Paris Hilton, Selena Gomez, Kate Hudson si Gwyneth Paltrow. La eveniment a aparut, neinvitat si fostul ei sot, Jason Alexander care a fost arestat imediat. 


Luna trecuta, Brit a suferit un avort spontan si nu ii vine sa creada ca totul s-a naruit. Iubitul ei isi dorea foarte mult sa devina tata, dar se pare ca nu a fost momentul potrivit de data asta. Acum, fanii se intreaba daca Britney merge pana la capat cu planul ei si se casatoreste cu logodnicul ei, Sam Asghari.


„Cu cea mai profunda tristete trebuie sa anuntam ca ne-am pierdut copilul minune la inceputul sarcinii. Este o perioada devastatoare pentru orice parinte. Poate ca ar fi trebuit sa asteptam cu anuntul sarcinii pana am fi ajuns mai departe, dar eram prea incantati sa impartasim vestea buna. Dragostea noastra este puterea noastra. Vom continua sa incercam sa ne extindem frumoasa familie”, a scris Britney Spears pe pagina sa de Instagram. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1220 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006677 (s)