News Flash:

Caz incredibil în Irlanda

Un câine a mers pe jos timp de patru săptămâni, în căutarea stăpânului, care l-a abandonat

2 Mai 2023
354 Vizualizari | 0 Comentarii


Cooper este un câine din rasă Golden Retriever, care a mers pe jos timp de patru săptămâni în căutarea stăpânului care l-a abandonat. Acest patruped a devenit un adevărat erou în Irlanda după ce a parcurs aproximativ 70 de kilometri, străbătând păduri și drumuri în timpul nopții, în căutarea fostei sale case. După 27 de zile de căutare, autoritățile l-au găsit pe Cooper în comitatul Londonderry, la o distanță de 64 de kilometri de locul unde a fost dat dispărut. Familia sa adoptivă din comitatul britanic Tyrone l-a dat dispărut, însă instinctul său l-a ghidat înapoi la locuința sa anterioară, unde a fost găsit și recuperat de către autorități.


”Nu-mi vine să cred că este acasă. Am încercat să îl urmăresc, dar a dispărut într-o clipă, așa că a început căutarea. Credința mea în umanitate a fost restabilită datorită ajutorului incredibil care mi-a fost oferit, iar astăzi, cu el aici, alături de mine și de Molly, nu am cuvinte să exprim recunoștința pe care o simt”, a ținut să spună Nigel Fleming, proprietarul care a adoptat cățelul abandonat de fostul proprietar, spune presa străină.


Cooper se află acum într-un loc sigur și se recuperează după cele patru săptămâni petrecute pe drum. ”Cooper este deștept. Instinctul l-a dus înapoi într-un loc cu care era familiarizat. Cum a făcut-o, nu voi ști niciodată, dar a reușit. Suntem absolut încântați că am luat parte la salvarea lui și la o poveste care va dăinui în familia sa pentru generațiile următoare”, a transmis purtătorul de cuvânt al Lost Paws Northern Ireland, o asociație care se ocupă cu protecția animalelor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005925 (s)