News Flash:

În grădina reședinței prezidențiale

Cel mai tânăr intrus de la Casa Albă este un băiețel de doar 2 ani

19 Aprilie 2023
365 Vizualizari | 0 Comentarii

Istoria băiețelului a devenit cunoscută în întreaga lume, după ce, la doar doi ani, a reușit să intre în Casa Albă, devenind cel mai tânăr intrus, după ce s-a strecurat printre gratiile gardului și a ajuns în grădina reședinței prezidențiale. Potrivit Associated Press, agenții Serviciului Secret l-au urmărit pe copil înainte să îl prindă și să îl ducă înapoi la părinți. Șeful de comunicare al Serviciului Secret, Anthony Guglielmi, a spus că băiețelul curios a reușit să se infiltreze de-a lungul gardului de nord și a reușit să intre pentru scurt timp pe terenurile Casei Albe.

„Sistemele de securitate de la Casa Albă i-au alertat instantaneu pe ofițerii serviciilor secrete, iar copilul mic și părinții s-au reunit rapid”.

Părinții copilului au fost chemați să participe la un interogatoriu scurt, după care au fost lăsați să plece. Acesta a fost primul incident în care cineva a intrat pe proprietatea Casei Albe de când gardul a fost ridicat la o înălțime de 3,96 metri, ca măsură de securitate, după ce mai multe persoane au reușit să pătrundă prin efracție.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004385 (s)