News Flash:

Vrea din nou președinte

Preşedintele Statelor Unite, Joe Biden, a confirmat că va candida pentru realegerea în funcție

26 Aprilie 2023
383 Vizualizari | 0 Comentarii


Joe Biden, Președintele Statelor Unite, a anunțat că va candida pentru realegerea în funcția de președinte la alegerile prezidențiale din 2024. Anunțul a fost făcut prin intermediul unui videoclip care a fost distribuit pe toate rețelele de socializare.

Videoclipul de trei minute, care a marcat lansarea oficială a campaniei electorale a lui Joe Biden, începe cu cuvântul "Libertate". În cadrul videoclipului, cel de-al 46-lea președinte al SUA afirmă că dreptul la avort, apărarea democrației, dreptul la vot și rețeaua de siguranță socială vor fi unele dintre cele mai importante teme ale campaniei sale din 2024.

„Fiecare generaţie de americani s-a confruntat cu un moment în care a trebuit să apere democraţia, să se ridice pentru libertăţile noastre personale şi să se ridice pentru dreptul nostru la vot şi pentru drepturile noastre civile. Acum este rândul nostru”, spune Biden.

Într-o referire la mesajul său din campania prezidențială din 2020, în care a afirmat că americanii se aflau "într-o bătălie pentru sufletul națiunii lor", Joe Biden a prezentat noul său slogan pentru candidatura din 2024: "Să terminăm treaba!".

Dacă va câștiga realegerea, Joe Biden va deveni cel mai în vârstă președinte al Statelor Unite, având 86 de ani la finalul celui de-al doilea mandat.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1325 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006525 (s)