News Flash:

Pregătirile sunt în plină desfășurare în Marea Britanie

Regele Charles al III-lea a ales un meniu unic pentru ziua încoronării sale

20 Aprilie 2023
348 Vizualizari | 0 Comentarii


În Marea Britanie, pregătirile sunt în plină desfășurare pentru ceremonia de încoronare a Regelui Charles al III-lea. Palatul Buckingham a anunțat recent meniul pentru ziua festivă, care va fi disponibil pentru englezi la sutele de prânzuri comunitare organizate în Marea Britanie. Rețeta aleasă de Regele Charles al III-lea și soția sa, Camilla, este o tartă cu spanac, fasole boabe și tarhon.

Această alegere diferă de cea făcută la încoronarea Reginei Elisabeta a II-a în 1953, când a fost creat un fel de mâncare special, constând în pui cu sos de maioneză și curry, pentru a aminti de acea zi specială.

Ceremonia de încoronare a Regelui Charles al III-lea va fi organizată timp de trei zile, începând de sâmbătă, 6 mai, până la data de 9 mai. Palatul Buckingham a confirmat că Prințul Harry va participa la ceremonie alături de fiul reginei Elisabeta a II-a.

„Palatul Buckingham are plăcerea de a confirma că ducele de Sussex va participa la slujba de încoronare de la Westminster Abbey, pe 6 mai.”, a declarat, recent, Palatul Buckingham.

În ziua ceremoniei de încoronare va avea loc o dublă sărbătoare în familia lui Harry, deoarece fiul său, Archie, împlinește 4 ani chiar în aceeași zi.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1282 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007840 (s)