News Flash:

Surpriză de la chiriași

Proprietarul unei vile inclusă în sistemul Airbnb s-a trezit cu o factură uriașă la gaze și apă

21 Aprilie 2023
396 Vizualizari | 0 Comentarii

Un proprietar de vilă care folosea serviciile Airbnb a primit o factură enormă la gaze și apă după ce a închiriat proprietatea unui cuplu de turiști chinezi. Deoarece nu a putut anula rezervarea, cuplul a vrut să se răzbune și a lăsat robinetele de apă și gazul deschise timp de 25 de zile, adică pe toată perioada închirierii.
 Turiștii chinezi au închiriat vila situată în Seul, în Coreea de Sud, timp de 25 de zile, dar au descoperit ulterior că nu era situată în centrul orașului, ci la periferie. Când au întrebat gazda dacă există camere de supraveghere pe proprietate, aceasta le-a spus că nu există. Observând că nu sunt supravegheați, turiștii au intrat în casă și au aprins luminile, robinetele de apă și gazele, precum și aparatele electrice.
 Proprietarul a descoperit facturile abia după plecarea turiștilor, când cei de la compania de gaze l-au sunat pentru a-l informa că există un consum mare și că ar putea fi o avarie. Gazda a vizitat vila de cinci ori, câte cinci minute de fiecare dată, în timpul celor 25 de zile. Factura a ajuns la 116 dolari pentru apă și electricitate, 730 dolari pentru gaze și 728 dolari pentru "cheltuieli diverse". De exemplu, consumul de apă a fost de peste 120.000 de litri, ceea ce depășește cu mult consumul lunar al unei familii de patru persoane.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1222 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007529 (s)