News Flash:

Incredibil!

Un elev la un liceu din Louisiana, a primit peste 170 de scrisori de acceptare la facultate

28 Aprilie 2023
458 Vizualizari | 0 Comentarii

Dennis Maliq Barnes, un tânăr de 16 ani elev la International High School of New Orleans, Louisiana, a primit peste 170 de scrisori de acceptare la facultate și oferte de burse în valoare de peste 9 milioane de dolari. Barnes a declarat pentru CNN că, inițial, nu a avut intenția să stabilească vreun record.

„Pe măsură ce am aplicat la mai multe școli, pe măsură ce cifrele creșteau, cu ajutorul financiar și cu acceptările în universități, am devenit intrigat”, a declarat Barnes.

Barnes a declarat că a început să se înscrie la universități în august 2022 și a fost încântat când a început să primească scrisori de acceptare și oferte de burse.

Potrivit purtătorului de cuvânt al școlii și al lui Barnes, Clark Castle, oficialii școlii spun că realizarea lui Barnes stabilește un nou record mondial și au contactat Guinness World Records pentru a-l oficializa.

Cu o medie generală de 4,98 și absolvind cu doi ani mai devreme decât colegii săi, Barnes încă nu a ales la ce universitate va merge din toamnă.

„Nu știu unde vreau să merg”, a spus Barnes, dar a adăugat: „Intenționez să urmez știința informaticii, iar apoi să merg la Facultatea de Drept”.„Sunt un tânăr cu frică de Dumnezeu, îl pun pe Dumnezeu pe primul loc”.

Barnes a aplicat la 200 de universități și are în plan să anunțe decizia sa finală la începutul lunii mai, înainte de absolvirea din 24 mai. El le dă un sfat celor din urma lui: „Dacă vă păstrați școala, educația ca prioritate și îl păstrați pe Dumnezeu în mijloc, atunci cu siguranță veți avea succes, indiferent de ceea ce veți face”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004866 (s)