News Flash:

Situație șocantă în Iași

Un angajat al ISU a fost reținut de polițiști, fiindcă vindea droguri de mare risc

9 Mai 2023
327 Vizualizari | 0 Comentarii

Un incident șocant a avut loc în Iași, unde un angajat al ISU a fost reținut de către polițiști după ce s-a descoperit că se ocupa cu vânzarea de droguri periculoase în timpul său liber. Timp de mai mulți ani, acest subofițer de la ISU Iași a dus o viață dublă, reușind să-și ascundă activitățile ilegale pentru o perioadă îndelungată.

Bărbatul lucra în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Iași încă din 2007 și era recunoscut drept un angajat exemplar. El era implicat în acțiunile de stingere a incendiilor, intervenții de descarcerare și participa activ la toate competițiile organizate de ISU Iași.

În plus, îndeplinea și rolul de paramedic în cadrul Ambulanței SMURD. Cu toate acestea, în timpul său liber, acest bărbat vindea, împreună cu alți trei complici, heroină către clienți fideli, primind sume de bani cuprinse între 50 și 200 de lei.

Întreaga activitate ilegală a ieșit la iveală în urma unei descinderi efectuate de procurorii DIICOT Iași, în urma căreia au fost descoperite cantități de droguri și echipamente folosite pentru pregătirea și distribuirea substanțelor interzise.

Subofițerul în vârstă de 35 de ani a fost suspendat din funcția pe care o deținea în cadrul ISU Iași și a fost reținut pentru o perioadă de 30 de zile, conform informațiilor prezentate de Antena 3 CNN.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1276 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005648 (s)