News Flash:

Gest halucinant

O femeie din Vâlcea a născut în toaleta unui centru comercial, apoi și-a abandonat copilul într-un sac, în parcare

28 Aprilie 2023
373 Vizualizari | 0 Comentarii

 O femeie din Vâlcea a dat naștere în toaleta unui centru comercial și apoi și-a abandonat bebelușul într-un sac în parcarea de afară.

Joi seara, un bărbat a alertat Poliția Municipiului Râmnicu Vâlcea că a observat o cantitate semnificativă de sânge atât pe podea cât și pe pereții unui grup sanitar dintr-un spațiu comercial din oraș.

Polițiștii care au venit la fața locului au confirmat sesizarea.

„Din primele verificări efectuate, a fost identificat, într-un sac, în parcare, un copil nou-născut, care prezenta semne vitale. Acesta a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Totodată, în urma desfășurării cu operativitate a investigațiilor, polițiștii au reușit la scurt timp după sesizare, identificarea mamei nou-născutului care ar fi abandonat copilul, fiind vorba despre o femeie, din județul Vâlcea”, precizează reprezentanții IPJ.

În această situație, polițiștii, coordonați de Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, efectuează investigații cu privire la infracțiunea de vătămare a nou-născutului și vor stabili cu precizie circumstanțele cauzei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005972 (s)