News Flash:

Theo Rose, primele declaratii despre rolul din „Clanul”, noul serial de la PRO TV

5 Iulie 2022
468 Vizualizari | 0 Comentarii
Theo Rose

Theo Rose, acest tonomat de piese pe doua picioare a cucerit publicul de la primele aparitii. Artista cu voce impresionanta a atras fanii datorita stilului pe care il are si datorita lejeritatii cu care spune lucrurilor pe nume.


Chiar daca este tanara, nu multi dintre fanii lui Theo Rose stiu ca aceasta cocheteaza cu muzica inca de la 11 ani si ca sora ei si-a pus amprenta asupra carierei pe care a urmat-o. Theo a descoperit ca ii place muzica dintr-o greseala, iar anii de lucru si ambitie au culminat cu succesul pe care il are acum. Aproape ca nu este eveniment care sa nu o aiba invitat pe Theo si toti artistii se bat in colaborari cu ea pentru ca este un magnet de vizualizari.

Theo Rose este o artista plina de secrete, iar pana acum, nu multi stiau ca aceasta s-a pregatit pentru o cariera actoriceasca. Chiar daca nu a luat admiterea, sansa i-a suras, iar acum are un rol important in serialul „Clanul” de la PRO TV.

„E primul meu rol de actrita. Pana acum am jucat asa, ca amator-figuratie. Sunt fiica mafiotului, sunt avocata mafiei si o figura importanta in serial. Nu e un rol usor, singurul meu noroc e ca am parte de o echipa foarte mare, toata lumea ma ajuta sa fac fata si cred ca exista asemanari intre personaj si mine. Ma ajuta treaba asta pentru ca ma mai scapa de niste situatii, ca ce nu pot da din actorie, dau de la mine, de la ce mi-a dat Dumnezeu.

George Mihaita e un actor cu greutate, am avut foarte mari emotii, la primele secvente am fost foarte emotionata, eu sunt foarte dezinvolta, mie imi place sa vorbesc, dar dumnealui m-a ajutat sa ma relaxez, m-a ajutat cu sugestii, e langa mine, simt ca ma indrageste si ma sustine si ca ma protejeaza cumva. E un cadru misto si am parte de multa sustinere aici, toata lumea e alaturi de mine, toti au experienta in domeniu, cred ca sunt singura care nu e actrita. Mai e si Codin Maticiuc, dar el are experienta.

Eu m-am pregatit un an de zile pentru scoala de actorie, doar ca nu am mai ajuns la examen. Si asa am ramas pe dinafara si a trebuit sa fac trei ani de muzica, desi nu mi-as mai fi dorit sa fac si facultatea de muzica, dar asa a vrut destinul. Eu am suferit foarte mult, pentru ca imi doream foarte mult sa fac ceva nou si sa ma dezvolt si in directia asta, dar uite cum le asaza Dumnezeu, poti sa nu faci nicio scoala, daca e locul tau undeva. Sunt atatea cazuri si de actori internationali care nu au facut scoala sau au facut-o ulterior. Cand e sa fie, e, si trebuie sa acceptam chestia asta, a declarat Theo Rose pentru libertatea.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1213 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006943 (s)