News Flash:

Theo Rose a dat cartile pe fata. Ce parere are despre rivalul ei, Culita Sterp

11 Ianuarie 2022
515 Vizualizari | 0 Comentarii
Theo Rose

Theo Rose a fost invitata lui Horia Brenciu in primul podcast pe anul acesta. Cei doi artisti se inteleg si rezoneaza foarte bine, iar asta nu fdoar profesional. Dupa ce publicul a vazut cat de bine interactioneaza cei doi, s-au gandit sa ii propuna lui Horia sa o cheme la el in podcast. Gand la gand cu bucurie, caci artistul deja pregatise de ceva timp un astfel de moment.

Theo Rose este chemata peste tot si, peste tot pe unde merge face senzatie. Artista a calcat pragul podcastului pe care il realizeaza Horia Brenciu si, probabil, a fost unul dintre cele mai asteptate materiale din online. Theo Rose are milioane de fani, iar artista este constienta in fiecare secunda de sustinerea pe care o are din partea celor de acasă.

Podcastul lui Horia Brenciu este gandit fix dupa caracterul lui, spontan si imprevizibil. La un moment dat, dupa ce au cantat si au discutat subiecte legate de debutul lor in industrie, Brenciu i-a lansat o provocare greu de refuzat. Artistul a pus-a pe Theo sa il caracterizeze intr-un singur cuvant pe colegul ei de breasla, dar in același timp si rival, Culita Sterp.

„Simplu. Sa stii ca m-a invitat sa cant si am descoperit acolo o familie de oameni simpli si extraordinari. Au stana de oi, au afacere cu branza, cu astea… sunt oameni foarte misto!”, a declarat Theo Rose la „Lucruri Simple.” 

Theo Rose a recunoscut ca a luat ce mai buna decizie atunci cand a acceptat sa mearga la Bravo, ai stil! Artista a inceput din acel moment sa fie mult mai vizibila, sa isi creasca comunitatea din online si sa le demonstreze tuturor ca are talent. Acum, Theo de abia mai face fata evenimentelor, iar cei care o vor in carne si oase la ei la petrecere, trebuie sa scoata bani frumosi din buzunar.

 

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005404 (s)