News Flash:

Scandal fara precedent intre Gheorghe Turda si Constantin Enceanu. Ce vorbe dure isi arunca cei doi

11 Ianuarie 2022
525 Vizualizari | 0 Comentarii
Gheorghe Turda

Constantin Enceanu si Gheorghe Turda sunt la cutite in ultima perioada. Desi, aparent, cei doi nu ar avea niciun motiv ca sa se certe, se pare ca scandalul dintre ei are radacini mult mai adanci. Totul s-ar fi intamplat mult mai demult, atunci cand cei doi interpreti au inceput sa se tachineze pe baza talentului artistic pe care il iau. La un eveniment privat la care au fost invitati amandoi, Enceanu ar fi intrerupt momentul lui Turda pentru a canta ei. De acolo si pana la scandalul din ziua de azi a mai fost un singur pas. 

Gheorghe Turda si Constantin Enceanu au început 2022 in aceeasi nota in care au incheiat si 2021, adica in certuri si scandal. Dupa ce Gheroghe Turda a spus ca Enceanu este in pragul falimentului cu afacerile sale, anul acesta, lucrurile au degenerat mai mult ca niciodata. Astfel, dupa ce, in urma cu cateva luni, i-a aruncat un pahar cu apa in fata, pentru ca Enceanu ar fi avut o iesire scandaloasa, in cadrul unui eveniment, din cauza repertoriului , Gheorghe Turda spune ca a dat totul uitarii, desi ”rivalului sau” nu si-a cerut scuze in mod oficial.

”Sunt un tip conciliant si nu-mi plac dusmaniile. L-am iertat, doar atat, asta este impacarea. Nu a fost nimic altceva, nici pomeneala sa isi ceara el scuze. Doamne fereste! Caracterul este indoielnic, asa cum am si declarat”, a spus Gheorghe Turda, conform Antena Stars.

„Eu consider un subiect incheiat. Nu stiu ce a declarat, nu ma intereseaza ce a declarat domnul Turda. Nu comentez asupra acestui subiect. Eu nu iert pe nimeni. Numai Dumnezeu ne poate ierta”, a declarat Constantin Enceanu, in exclusivitate, pentru FANATIK.
 

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006874 (s)