News Flash:

Irinel Columbeanu s-a intalnit cu Monica Gabor in Romania?! „Sunt un om discret”

11 Ianuarie 2022
467 Vizualizari | 0 Comentarii
Irinel si Monica

In ultima perioada, Irinel Columbeanu a avut parte de suisuri si de coborasuri. Fostul latifundiar din Izvorani a avut probleme serioase cu banii, asa ca si-a gasit refugiul in scris. Columbeanu a lansat o cartea care s-a bucurat de un real succes in randul fanilor. Acum, bucuros de faptul ca fanii au rezonat cu el, Irinel are de gand sa scoata si al doilea material pe care i-l va dedica in totalitate Moncia Columbeanu.

Viata amoroasa a lui Irinel Columbeanu a fost un adevarat carusel de-a lungul anilor. Pana sa o intalneasca pe Monica, Irinel s-a iubit cu diferite femei si, desi relatiile nu au fost unele de durata, milionarul le-a apreciat enorm pe toate si este constient ca fiecare dintre ele au pus o piatra la temelia barbatului care este azi. Pentru ele, Columbeanu a lansat anul o carte in care le-a descris asa cum a stiut el mai bine si le-a portretizat ca fiind femei perfect. Daca acele doamne s-au simtit flatate, Monica Gabor a ocupat un loc special in viata lui Irinel, iar asta se va vedea inca o data anul acesta, atunci cand milionarul va lansa o carte pe care i-o va dedica. Mai mult, Irinel a si invitat-o pe Monica la eveniment. 

„E o diferenta de 10 ore, asa ca am vorbit cu ea la miezul noptii. Am vorbit de toate. I-am spus ca mi-ar face placere daca ar putea veni si ea si Irina la lansarea celui de-al doilea volum, care va fi in februarie anul acesta. A zis ca studiaza varianta, sa mai vada, ca mai e ceva timp. Irina o sa aiba scoala, la ea e mai dificil. Sunt un om discret, nu-mi place sa intreb prea multe', a marturisit Irinel Columbedanu pentru Playtech.ro.

„Vreau sa vina la lansare, asa ar fi frumos. Nu vreau insa sa-i fac probleme, eu am invitat-o. De acum un an nu a mai fost in tara. Anul trecut in februarie ne-am intalnit, de aceea m-am si gandit ca poate vine si anul asta. Atunci m-am vazut cu ea, nu si cu Irina. S-a dus la Bacau, si dupa ne-am intalnit', a mai spus Irinel Columbeanu pentru sursa citata.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005112 (s)