News Flash:

Cine va prezenta „Chefi fara limite”, noua emisiune de la Antena 1.

10 Ianuarie 2022
588 Vizualizari | 0 Comentarii
chefi fara limite

Orice chef care se respecta se reinventeaza, asa ca Bontea, Dumitrescu si Scarlatescu au spus da aventurii vietii lor si si-au luat adio de la masa de jurizare de la Chefi la cutite. Cel putin pentru moment. Cei trei bucatari pregatesc un nou show, primul show de cooking si travel din Romania. Acestia au filmat in Grecia, iar in fiecare editie vor aduce in fata fanilor retete locale care au facut inconjurul lumii. Asa cum era de asteptat, emisiunea va fi prezentata de Irina Fodor, cea care a inlocuit-o pe Gina si la Chefi la cutite. Prestatia ei a fost mereu laudata de fani, multi dintre ei considerand ca pe alocuri s-a descurcat chiar mai bine decat Gina.

Departe de confortul unei bucatarii, chefii si concurentii vor fi nevoiti de multe ori sa isi procure singuri ingredintele sau ustensilele, iar misiunile vor duce intreaga competitie la un alt nivel. Chef Iosif Stefanescu va fi cel care arbitreaza misiunile chefilor si ii va insoti la fiecare proba alaturi de un judecator local, pentru a se asigura ca totul decurge conform indicatiilor. 

”Ma bucur ca am participat la productia unui show de o asemenea anvergura. Am avut deosebita onoare de a lucra alaturi de cei trei chefi, arbitrand competitia acerba dintre ei, alaturi de jurati din Grecia. Am savurat modul siret de competitie a lui Sorin, efervescenta si strategiile lui Catalin, dar si ambitia si bagajul vast de cunostinte ale lui Florin. Ei sunt cei care au transformat destinatia de vacanta denumita Grecia intr-o arena de lupta- inceputa ca o joaca si continuata ca un razboi. Strategiile din timpul competitiei l-au ajutat pe unul din ei sa castige primul titlu Chefi fara limite. Nu pot sa va spun decat ca nume lui se termina cu ”in”!”, a declarat chef Iosif Stefanescu, co-prezentatorul show-ului . 

La Chefi fara limite, Marius Tudosiei va descoperi si va dezvalui specificul culinar al fiecarei insule. Pasionat de bucatarie, co-prezentatorul va pune in lumina povestile preparatelor locale, iar telespectatorii vor avea ocazia sa afle mai multe despre cultura culinara a poporului elen, despre traditiile gastronomice si preparate faimoase influentate de evenimente istorice, arata comunicatul Antena 1.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004719 (s)