News Flash:

Ce s-a intamplat, de fapt, intre Florin Vasilica si mama lui. Totul ar fi pornit de la averea pe care regretatul Liviu Vasilica ar fi avut-o

11 Ianuarie 2022
459 Vizualizari | 0 Comentarii
Florin Vasilica

Saptamana trecuta, Florin Vasilica si-a uimit fanii. Desi pare un tip linistit si la locul lui, se pare ca, de de data asta, i s-a umplut paharul si a izbucnit pe Fcaebook, in fata tuturor. Florin a postat un mesaj destul de lung in care nu s-a sfiit sa o jigneasca pe mama lui. La scurt timp de la publicare, mesajul a fost sters, dar, chiar si asa, mii de fani au apucat sa-l vada. 

Florin Vasilica a demonstrat ca atunci cand cineva il supara, nu sta prea mult pe ganduri pentru a trage un semnal de alarma. Asta s-a intamplat in urma cu cateva zile cand, vizibil deranjat de atitudinea mamei sale, interpretul a ales să o jigneasca in mod public. Mesajul lui a fost unul foarte dur si nu este de mirare ca a atras o multime de antipatii. Desi multi l-au criticat pentru modul in care a abordat problema, mai ales ca era vorba de mama lui, se pare ca interpretul nu are nicio remuscare. Ba mai mult, nici nu are de gand sa isi ceara iertare. 

Sunt niste lucruri din trecut care si-au lasat o amprenta foarte puternica asupra sufletului meu. Am incercat sa le depasesc, dar traumele respective nu le poate sterge nimeni si nimic. Sunt om, am trairile si rabufnirile mele, asa cum are dreptul toata lumea. M-am simtit lovit in momentul in care s-a pus problema cheii casei mele, eu nu am cheia de la casa parintilor mei. Eu am stat foarte multi ani in chirie, ne-am chinuit foarte mult”, a spus Florin Vasilica, luni, la ”Acces Direct”.

Nu stiu sa le spun, nu stiu cauza (n.r. care sunt problemele cu mama lui). Eu am avut acea postare, care nu-mi apartine in totalitate, e vorba de persoana care se ocupa de pagina mea de artist. Dar eu imi asum acea postare, sa arunce lumea cu noroi. Nu are de ce sa-mi para rau, nu am de ce sa imi cer scuze.

Mama stie care sunt sentimentele mele fata de ea. Nu, in niciun caz (n.r. sentimentele fata de mama sa nu sunt cele din mesajul de pe Facebook). Nu mergem atat de departe. Sunt un om ca toti oamenii si poti avea un moment de rabufnire, nu am avut multe reactii acide la acel mesaj. Toate lucrurile sunt aranjate”, a mai adaugat artistul.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1209 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005883 (s)