News Flash:

Dan Capatos a dat de pamant cu podcastul lui Catalin Maruta. „Care e logica pentru care face asta?”

11 Ianuarie 2022
471 Vizualizari | 0 Comentarii
Dan Capatos 1

Dan Capatos a fost mereu un om sincer si asumat, chiar daca asta i-a deranjat, de multe ori, pe cei din jurul lui. Capatos nu s-a ferit sa spuna lucrurilor pe nume si se pare ca aceasta este o parte din reteta succesului. De ani de zile, Dan se mentine pe prima pozitie in topul audientelor si, tocmai de aceea, indiferent de postul de televiziune pe care a fost prezent, succesul a fost garantat.

In ultima perioada, Dan Capatos a inceput sa fie din ce in ce mai prezent la podcasturi. Dan este o sursa nesecata de informatii, asa ca de fiecare data, este o mare ocazie pentru cei care il cheama la discutii. Recent, Dan a mers la bunul lui prieten, Gojira, acolo unde nu s-a ferit sa se lege de unele dintre cele mai mari nume din televiziune. Desi nu are treaba cu Catalin Maruta si il apreciaza pentru tot ce face si pentru profesionalism, Dan are o mare dilema: de ce s-a apucat Catalin Maruta de podcast.

„Ma intrebam care este diferenta dintre podcasturile care arata 1:1 cu emisiunile celor care le fac. Eu, la mine, consider ca pot sa fac un podcast, doar ca este pe media conservatoare. De televiziune. De ce realizatorii de televiziune simt nevoia sa isi faca podcast pentru a vorbi ce pot sa vorbeasca si in emisiune? Doar ca sa zica cuvinte pe care nu le pot spune la televizor? Care este logica sa isi faca podcast? Cand el poate vorbi la emisiune ce face acum.”, a declarat Dan Capatos la „Aproximativ discutii”. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1192 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006114 (s)