News Flash:

Jucarii Montessori – care sunt avantajele lor?

11 Ianuarie 2022
333 Vizualizari | 0 Comentarii
poza bzt

Maria Montessori, medic și educatoare italiană a create jucarii Montessori pentru copii din dorinta de a le oferi acestora o dezvoltare libera si armonioasa. În 1906, ea a dezvoltat un sistem de îngrijire a copiilor, inclusiv proiectarea de jucării de dezvoltare care să încurajeze învățarea prin joc. Jucăriile Montessori favorizează dezvoltarea copilului și încurajează participarea activă, mai degrabă decât observarea pasivă. Acest lucru este important în condițiile în care multe jucării educaționale standard sunt reprezentări ale lucrurilor pe care vor fi învățați în cele din urmă să le folosească în timp ce învață să citească și să numere, cum ar fi cardurile flash. Dacă un copil învață să citească înainte de a avea ocazia să exploreze și să descopere aceste obiecte pe cont propriu, există posibilitatea ca acesta să dezvolte dificultăți de învățare mai târziu, la școală. Cu jucării Montessori, însă, este posibil ca majoritatea copiilor să învețe cum să se angajeze în activități precum cititul și matematica în mod natural.

Fiind un model educațional bazat pe principii științifice și având ca scop satisfacerea celor mai elementare nevoi ale copiilor, metoda Dr. Maria Montessori este una dintre cele mai populare forme de educație din lume, dovedindu-se eficientă și de succes în cazul a nenumărați copii de pe tot globul.

În filozofia Montessori a educației, copiii nu sunt tratați ca obiecte pasive care trebuie modelate pentru a deveni adulți; ei sunt elevi activi, cărora trebuie să li se permită să exploreze mediul înconjurător în funcție de propriile interese. Educatorii Montessori stabilesc un mediu de clasă care să permită această explorare. De exemplu, materialele de joacă sunt alese dintr-o varietate de opțiuni și sunt păstrate într-o zonă numită "colțul materialelor". Aici, copiii aleg liber din seturi de jucării simple, netoxice, cum ar fi blocuri de lemn, litere și numere, sfere și cuburi.

Ajutați-vă copiii să-și perfecționeze imaginația, creativitatea și abilitățile motorii cu o selecție simplă de jucării care nu le copleșesc capacitatea de atenție, ci îi ajută să învețe cum să facă parte din lumea din jurul lor. Jucăriile Montessori îi învață pe copii cum să exploreze natura, să lucreze în echipă și să își dezvolte abilitățile motorii fine.

Briele este un magazin online de jucării pentru copii realizate din materiale naturale, fără substanțe chimice periculoase și cu o producție ecologică. Vindem jucării sigure încă de la naștere și testate de mai mulți specialiști pentru copii.

Credem că cei mici sunt speciali și merită tot ce este mai bun, atât în ceea ce privește siguranța, cât și dezvoltarea. De aceea, vă puteți simți bine în legătură cu fiecare jucărie pe care o cumpărați de la Briele: acestea sunt fabricate în cea mai mare parte din materiale naturale, folosind cele mai moderne tehnici.

Pe Briele veți găsi o gamă largă de jucării Montessori de înaltă calitate pentru copii, inclusiv jucăriile populare pentru bebeluși, care sunt esențiale pentru a-i ajuta pe cei mici să învețe pe drumul lor spre descoperirea lumii din jurul lor. Pe lângă jucăriile clasice Montessori care au devenit un must-have, stocul este împrospătat în mod regulat cu noi lansări și suntem bucuroși să vă răspundem la orice întrebări pe care le aveți despre jucării, materiale și echipamente pentru copii.

Răsfoiți gama noastră completă de jucării Montessori pentru copii mici și copii. Fie că sunteți în căutarea unei jucării pentru bebeluși, a unei jucării din lemn sau a unei jucării educative, avem tot ce vă trebuie.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1191 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006604 (s)