News Flash:

Theo Rose a dat cartile pe fata. Ce este scris, de fapt, in buletinul ei.

6 Decembrie 2021
393 Vizualizari | 0 Comentarii
Theo Rose

Theo Rose, acest tonomat de piese pe doua picioare a cucerit publicul de la primele aparitii. Artista cu voce impresionanta a atras fanii datorita stilului pe care il are si datorita lejeritatii cu care spune lucrurilor pe nume.


Chiar daca este tanara, nu multi dintre fanii lui Theo Rose stiu ca aceasta cocheteaza cu muzica inca de la 11 ani si ca sora ei si-a pus amprenta asupra carierei pe care a urmat-o. Theo a descoperit ca ii place muzica dintr-o greseala, iar anii de lucru si ambitie au culminat cu succesul pe care il are acum. Aproape ca nu este eveniment care sa nu o aiba invitat pe Theo si toti artistii se bat in colaborari cu ea pentru ca este un magnet de vizualizari.

Theo Rose este o artista plina de secrete, iar pana acum, nu multi stiau care este numele ei real. Artista este foarte transparenta cu cei care o urmaresc si simte ca asta este metoda ei de a le rasplati fidelitatea si faptul ca sunt mereu acolo langa ea cand are nevoie. Cei care o urmaresc pe Instagram, au aflat deja ca Theo este o fire dezinvolta care nu se fereste sa spuna lucrurilor pe nume, chiar daca asta ar putea sa supere pe cineva.

 ”Sunt nascuta pe 8 august, pe 7 august este Sfanta Teodora si pe 15 august e Sfanta Maria. Eu n-am fost in plan sa ma nasc, asa ca un preot mi-a ales numele. Teodora, in greaca, inseamna darul lui Dumnezeu”, a povestit artista la podcastul lui Damian Draghici.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005589 (s)