News Flash:

Sora lui Kim Kardashian, criticata de o lume intreaga. Cat de ieftina a fost rochia ei de mireasa

23 Mai 2022
445 Vizualizari | 0 Comentarii
Kourtney

Kourtney Kardashian a transformat nunta intr-un adevarat fenomen. Sora lui Kim nu s-a multumit cu o simpla petrecere, asa ca a optat pentru un eveniment grandios, sarbatorit pe mai multe continente.


In weekend, Kourtney si Travis s-au casatorit, pentru a treia oara, in Italia. Intreaga familie le-a fost alaturi si, desi nu a fost deloc simplu de organizat un asemenea eveniment, Kourt a tinut la un singur aspect. Vedeta a vrut ca toti cei invitati sa respecte dress code-ul care nu a fost deloc unul obsinut. „Gothic” a fost termenul care a trebuit sa ii defineasca pe toti cei prezenti la nunta ei.


Nici Kourt nu s-a lasat mai prejos, iar pentru una dintre rochiile de mireasa a apelat la casa de moda Dolce and Gabbana. Spre deosebire de surorile ei care au aruncat o avere pe rochiile de mireasa, dar si pe cele de la diverse eveniment, Kourtney nu a folosit un buget extravagant. 1.900 de dolari costa una dintre rochiile pe care aceasta le-a purtat in Portofino, mai exact, cea neagra cu detalii albastre.


Cei care urmaresc evolutia cuplului stiu foarte bine ca Travis si Kourt fac tot posibilul pentru a avea copii. Chiar daca ambii au copiii din casniciile anterioare, acum, cuplul isi doreste sa consolideze relatia mai mult ca niciodata.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004432 (s)