News Flash:

Secretul Aneimaria Prodan a fost elucidat. Ce scrie, de fapt, in buletinul acesteia? ”Nu m-a chemat Prodan”

18 Octombrie 2021
896 Vizualizari | 0 Comentarii
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan este o sursa nesecata de secrete. Fosta sotie a lui Reghecampf a fost mereu transparenta cu viata ei profesionala si a lasat de fiecare data succesul sa vorbeasca despre ea. Acum, ca este in centrul atentiei datorita scandalului privind divortul de Reghe, Anamaria a decis sa fie sincera si transparenta pana la capat.

Toata lumea o stie pe Anamaria ca fiind fiica Ionelei Prodan. Mergand pe premisa logica, toti fanii i-au spus Prodan, dar Anamaria de abia acum i-a lamurit pe toti. De fapt, numele ei nu a fost niciodata Prodan. Prodan i s-a atribuit prin asociere cu mama ei, dar nu are nicio legatura cu ce scrie la ea in buletin. Cei care o urmaresc pe Ana au ramas suprinsi sa afle ca numele ei este altul si ca are o poveste interesanta in spatele lui.


”Nu m-a chemat Prodan. Mi s-a zis pentru ca mama era Prodan. Eu sunt Anamaria Ionela Tanase de la nastere. Dupa primul sot, am schimbat actele si am fost Dumitrescu. Acum sunt Anamaria Ionela Reghecampf. Prodan n-am fost niciodata”, a spus Anamaria.

Anamaria Prodan si Reghe au format mult timp unul dintre cele mai solide cupluri mondene. Cum nimic nu dureaza la nesfarsit, se pare ca nici relatia lor nu a trecut testul timpului. Acum cateva zile, cei doi au anuntat ca nu mai formeaza un cuplu. Cel care a facut primul pas a fost chiar Laurentiu. Acesta a depus actele de divort si a sustinut ca asa este cel mai bine pentru toata lumea implicata. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007473 (s)