News Flash:

Zarug, mai acid ca niciodata. Creatorul de moda l-a luat in vizor pe Cosmin Natanticu. ”Abia se mai uita nevasta-sa la el!”

18 Octombrie 2021
532 Vizualizari | 0 Comentarii
Zarug

Daca pana acum Zarug nu era cunoscut de multa lume, acum cu siguranta este un personaj savuros. Multi l-au cunoscut pe Zarug la Asia Express, iar replicile lui acide spuse cu sinceritate si umor sunt de cele mai multe ori sarea si piperul emisiunii. Dupa ce a mai uitat de Adriana si de fiica ei, Maria Speranta, Zarug si-a gasit o alta victima. Colegul lui Lorelai a inceput sa fie mai acid ca niciodata la adresa lui Cosmin Natanticu, iar in etapa a cincea a aruncat cu replici destul de dure la adresa acestuia.

Etapa de duminica seara nu a fost deloc una usoara. Inca o data, echipelor li s-a testat memoria, ambitia si rapiditatea. Cele sapte echipe ramase in concurs au trebuit sa memoreze anumite modele de stampile, iar asta nu a fost deloc usor. In timp ce toata lumea se agita, Zarug si Lorelai au decis sa isi pastreze calmul. Cei doi au fost colegi de masa cu familia Natancu, cei pe care i-au poreclit ”familia reptila”.


Natanticu nu a fost foarte incantat de acest apelativ, dar s-a consolat stiind ca Zarug are pentru fiecare concurent cate o porecla. Cosmin a tinut sa le explice tuturor de unde a venit acest apelativ al lui Zarug.
”Mie mi-a zis de la inceput sarpe, dar nu stiu de ce. Apoi s-au gandit cum sa ne zica. Si-a amintit ca pe sotia mea o cheama Lizi si a facut un joc de cuvinte. Lizi, lizard (soparla in engleza). De aici a venit apelativul familia reptila.”, a spus Cosmin la testimoniale. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004873 (s)