News Flash:

Vladuta Lupau, certata de soacra ei in vazul fanilor. Ce replici dure i-a adresat mama lui Adi Rus? ”Minti cu nerusinare!”

18 Octombrie 2021
1157 Vizualizari | 0 Comentarii
Vladuta Lupau

Vladuta Lupau trece printr-o perioada destul de agitata. Artista se confrunta de ceva timp cu o tuse accentuata, iar asta o sperie din ce in ce mai mult. Ingrijorata ca nu va mai putea canta, Valduta a decis sa mearga la Paris, acolo unde a gasit un specialist care sa se ocupe de problema ei.

Vladuta Lupau si soacra ei au o legatura de invidiat. Cele doua se inteleg de minune si nici nu incape discutia de situatii contradictorii. Asa cum si-a anuntat deja fanii, Vladuta trebuie sa plece la Paris zilele astea pentru a se trata. Inainte de plecare, artista s-a confruntat cu o situatie tipica pentru orice fata. Vladuta Lupau s-a plans pe Instagram ca trebuie sa asi faca bagajele si ca nu are cu ce sa se imbrace. Ba mai mult, a pus-o pe soacra ei sa caute un articol vestimentar scump, fara de care nu putea sa plece.


Mama lui Adi Rus a ajutat-o pe artista, insa nu inainte de a o certa in gluma. Vladuta Lupau a fost cea care a postat pe Instagram o parte din conversatia cu soacra ei, spre deliciul fanilor. Mama lui Adi Rus a tinut sa o contrazica pe interpreta si i-a transmis sa nu se mai planga ca se rup usile la dulapuri din cauza hainelor ei.


”Fetele ma vor intelege exact, la ce voi spune eu acum. Trebuie sa-mi fac bagajul pentru Paris si, bineinteles, sa-mi pun cateva hainute in care sa imi fac doua-trei poze. Asa, misto, dragute, ca, na, noua ne plac pozele. Fetelor, in general. M-am uitat in dulap si mi-am dat seama ca nu am haine”, a povestit Vladuta Lupau.
Minti cu nerusinare. Ok, o caut. Cum sa zici ca nu ai haine si noua ni se rup usile la dulapuri?”, a spus mama lui Adi Rus, nurorii sale. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004556 (s)