News Flash:

Se ia apa in mai multe localitati din Timis

9 Mai 2022
480 Vizualizari | 0 Comentarii
apa robinet

Reprezentantii Aquatim anunta ca, in saptamana 9-13 mai, apa se va lua sau va avea presiune scazuta in mai multe localitati din Timis.
 
 
Luni, 9 mai, in intervalul orar 9-10, in cartierul Plopi din Timisoara va fi oprita furnizarea pentru verificarea unor legaturi noi de conducta.

Tot luni, intre orele 9-15:30, se va intrerupe apa in localitatea Bencecu de Jos pentru montarea si punerea in functie a unui grup de pompare la statia de tratare.


Topul autoturismelor preferate de romani in 2021
De asemenea, tot luni, intre orele 8:30-15, se va lua apa in Sarbova si Honorici pentru spalarea rezervoarelor de inmagazinare si a retelei de distributie.

Marti, 10 mai, in Hitias, intre orele 9-14 presiunea apei va fi scazuta, iar in Stiuca si Ianova se va lua intre orele 8:30-15, tot din cauza lucrarilor de spalare a rezervoarelor.

Miercuri, 11 mai, se vor efectua spalari de retele in Racovita, unde presiunea va fi scazuta intre orele 9-14, si in satul Padureni din comuna Victor Vlad Delamarina, unde se va opri apa in intervalul orar 8:30-15.

De asemenea, intre 9 si 13 mai, zilnic intre orele 9-15 se va intrerupe furnizarea apei in localitatea Remetea Mica pentru spalarea retelei cu utilaje speciale, cu un amestec de apa si aer sub presiune.

„Lucrarile de spalare urmaresc sa asigure o calitate corespunzatoare a apei potabile si sunt o parte a activitatii desfasurate de Aquatim in cadrul mentenantei preventive a retelelor de distributie”, transmit cei de la Aquatim.

Atentie! La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, clientilor le este recomandat sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa. Consumatorii sunt rugati sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005463 (s)