News Flash:

Lectii de educatie rutiera pentru zeci de elevi de liceu din Giroc

5 Mai 2022
309 Vizualizari | 0 Comentarii
politia

Intalnire inedita, joi, la Liceul Teoretic David Voniga din Giroc. Zeci de elevi s-au intalnit cu politistii de la rutiera, de la care au invatat bazele legislatiei rutiere.

 
Evenimentul s-a desfasurat joi, la liceul din Giroc. Politistii de la rutiera s-au intalnit cu 70 de elevi din toate clasele si le-au predat acestora cursuri de legislatie rutiera.

„In cadrul activitatii au fost abordate subiecte legate de modificarile rutiere, statistica accidentelor rutiere, importanta respectarii regulilor de circulatie si riscurile la care se expun cand trateaza unele aspecte cu superficialitate.

De asemenea, politistii au raspuns tuturor curiozitatilor elevilor, care au fost legate atat de aspectele cu care politistii se confrunta zilnic pe strada pana la pasii, pe care trebuie sa-i urmeze pentru a deveni politist”, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Politistii spun ca vor continua sa se intalneasca cu elevii din judet pentru a-i invata pe acestia de ce este important sa respecte regulile de circulatie.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1311 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005128 (s)