News Flash:

Lucian Ovidiu Heius, fost sef al Directiei Regionale de Finante Timisoara, noul presedinte al ANAF

5 Mai 2022
529 Vizualizari | 0 Comentarii
HEIUS

Lucian Ovidiu Heius a fost numit de catre premierul Nicolae Ciuca in functia de presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).

 
Joi, 5 mai, premierul Nicolae Ciuca l-a numit pe Lucian Ovidiu Heius in functia de presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, cu rang de secretar de stat. Decizia a fost transmisa spre publicare in Monitorul Oficial.

„Am cerut noului presedinte al ANAF ca principalul obiectiv sa fie cresterea nivelului de colectare pentru a asigura finantarea masurilor economice si sociale pentru protejarea cetatenilor si economiei de efectele perioadei dificile pe care o traversam. Cresterea incasarilor din primul trimestru al acestui an comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut trebuie continuata intr-un ritm mai sustinut. Implementarea proiectelor «Radarul marfurilor» si «E-factura» sunt, de asemenea, in masura sa aduca mai multi bani la bugetul de stat si sa asigure un mediu de business concurential”, a spus premierul Nicolae Ciuca.

Lucian Ovidiu Heius are 56 de ani, iar in perioada 2013-2015 a fost director general, director executiv, apoi din nou director general al Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Timisoara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1224 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005574 (s)