News Flash:

Primaria a relansat licitatia pentru viitorul stadion din Calea Buziasului

13 Mai 2022
454 Vizualizari | 0 Comentarii
Primaria TM

Primaria Timisoara a relansat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP) licitatia pentru proiectul tehnic si executia lucrarilor pentru obiectivul de investitie „Amenajare terenuri de sport-Construire stadion pe structura metalica” din Calea Buziasului.
 
 
Va reamintim ca licitatia pentru realizarea stadionului „lego” din iarna a fost anulata pentru ca niciunul dintre ofertantii inscrisi nu a criptat oferta financiara sau nu a raspuns la toti factorii de evaluare.

Noul stadion al Timisoarei ar trebui sa aiba cel putin 9.000 de locuri, din care 509 VIP si 102 la loje. Va fi construit pe structura metalica si va intra la categoria 4, conform cerintelor din domeniu. Pentru acoperirea arenei vor fi folosite membrane tensionate – structuri usoare din materiale compozite care vor da o lumina naturala terenului.


Stadionul „lego” este o idee a fostei administratii si a fost scos din bugetul aferent anului 2021, dar a fost reintrodus la insistentele viceprimarului Cosmin Tabara.

Acum, avand in vedere scumpirea materialelor de constructii, municipalitatea a majorat suma pe care o ofera pentru amenajarea stadionului din Calea Buziasului de la 73.366.993 de lei fara TVA la 92.326.458 de lei fara TVA, echivalentul a peste 22 de milioane de euro.

Firmele interesare au timp sa depuna oferte pana cel tarziu in data de 28 iunie 2022, la ora 15. Atunci se vor deschide ofertele.

„Ofertantul va prezenta lista principalelor lucrari similare executate in cel mult ultimii cinci ani, perioada raportata la data limita de depunere a ofertelor. In cazul unei oferte comune depusa de mai multi operatori economici, documentele solicitate se vor prezenta de catre fiecare operator economic semnatar al acordului de asociere, pentru partea de contract pe care o realizeaza. In situatia in care vor fi executate parti din contract de catre subcontractanti, dovada inregistrarii si corespondenta activitatilor principale/secundare din cadrul acestuia cu obiectul achizitiei se va prezenta obligatoriu si de catre subcontractanti, pentru partea din contract pe care o vor realiza”, se arata pe SEAP.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1291 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004783 (s)