News Flash:

Maghiarii ne fac strategia pentru realizarea pistelor de biciclete in Timis

11 Mai 2022
381 Vizualizari | 0 Comentarii
pista biciclete

 

O firma din Ungaria, tara ce are 1.600 de kilometri de piste de biciclete, potrivit ministrul inovatiei si tehnologiei, Laszló Palkovics, va oferi un ajutor important administratiei judetene.
 
 
Astfel, asocierea formata din firmele Mobillissimus Kft., Ertekterv Kft si Planificatio SRL. a castigat licitatia initiata de Consiliul Judetean Timis la inceputul acestui an.

Liderul asocierii, Mobillissimus Kft, este o companie din Ungaria cu experienta internationala relevanta in planificarea si integrarea retelelor velo, dar si a gasirii de solutii smart pentru mobilitatea urbana.

Vicepresedintele CJT Cristian Mos a anuntat ca marti a fost semnat contractul pentru intocmirea „Strategiei pentru realizarea pistelor de biciclete in judetul Timis Velo-Timis”.

„Imediat dupa semnarea contractului a avut loc si prima sedinta de lucru a echipei mixte condusa de liderul de proiect, Antal Gertheis. Prin Strategie, judetul Timis intentioneaza sa stabileasca directiile de dezvoltare a infrastructurii aferente ciclismului si cicloturismului”, a precizat vicepresedintele CJT, Cristian Mos.

Strategia va trebui sa fie elaborata cu respectarea criteriilor cheie de calitate utilizate in evaluarea documentelor strategice la nivel european. O alta cerinta este sa fie insotita de un Plan de Actiune, structural, care sa includa: actiuni, durata, responsabilitati, tinte cheie, valoarea estimativa a investitiilor.

Si nu in cele din urma, Strategia pentru realizarea pistelor de biciclete in judetul Timis trebuie raportata la sursele de finantare care se pot identifica in prezent, disponibile prin accesarea de finantari sau mobilizarea unor instrumente de creditare ori investitii private.

„Asteptarea mea este ca pana la finalul anului sa avem deja o idee clara legata de investitiile pe care putem sa incepem sa le facem in urmatorul exercitiu financiar”, a mai precizat Mos.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006388 (s)