News Flash:

Politia din Turcia a intervenit din nou in Asia Express. Ce s-a intamplat cu doi dintre concurenti?

13 Octombrie 2021
405 Vizualizari | 0 Comentarii
Asia Express

Anul acesta, Asia Express a fost o provocare si o loterie, atat pentru participanti, cat si pentru productie. Nu este deloc simplu sa filmezi zile in sir intr-o tara in care regulile pandemiei sunt extrem de severe si in care nimeni nu este dispus sa te ajute. Acolo unde cetatenii turci s-au simtit amenintati de prezenta echipelor de concuerenti, politia a fost mereu la datorie pentru a-si face treaba, iar deznodamantul nu a fost mereu cel mai fericit.

Aproape ca nu trece un episod din Asia Express fara ca politia sa nu isi faca aparitia. Pandemia i-a speriat pe turci, iar restrictiile extrem de dure din perioada carantinei i-au facut sa nu mai accepte pe nimeni in casa. Cum echipele sunt nevoite sa isi caute in fiecare seara cazare, zarva pe care o fac batand din poarta in poate a ridicat multe semne de intrebare turcilor, mai ales ca majoritatea nu inteleg engleza si nu stiu ce vor romanii de la ei.

Aseara, echipa formata din Adriana Trandafir si Maria Speranta a tras o sperietura zdravana. In timp ce isi cautau cazare, cele doua au fost nevoite sa dea explicatii la telefon echipajelor de politie. 

”La un moment mi-a dat pe cineva la telefon, era cineva de la politie. Mi-a pus niste intrebari si tot ce au inteles ei este ca eu sunt singura, ca m-am ratacit si ca nu am bani si a aparut primul echipaj de politie. Si a inceput nebunia.”, a spus Maria Speranta la Asia Express.

A aparut primul echipaj de politie, noi am stat cuminti sa vedem despre ce este vorba, lasand productia sa ne ocupe. Dupa care a mai venit o echipa de politie, situatia s-a flamabat, au inceput discutii si am zis ca ce o fi, o fi, dormim si la politie, dar ei stateau la barfa si noi atunci am plecat sa ne gasim casa.”, a transmis Adriana Trandafir.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005949 (s)