News Flash:

Iulia Albu reactioneaza dupa ce fiica ei a fost expusa la Covid chiar de catre Mihai Albu. ”S-a rupt ceva in mine”

13 Octombrie 2021
507 Vizualizari | 0 Comentarii
Iulia Albu si Mihai Albu

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca intre Iulia si Mihai Albu lucrurile nu sunt deloc roz. Oricat de mult ar fi incercat Iulia sa ingroape securea razboiului, Mihai Albu nici nu vrea sa auda de asa ceva. Tocmai cand fanii au crezut ca s-au mai linistit apele intre cei doi, Iulia si fostul ei sot sunt din nou la cutite si asta din cauza faptul ca Mihai ar fi expus-o pe fiica lui, Mikaela la Covid.

Mihai Albu a mers in emisiunea lui Catalin Maruta si a vorbit despre starea de sanatate a mamei sale, diagnosticata cu coronavirus, dar si despre petrecere pe care el a organizat-o pentru fiica sa. ”Mama este OK, a facut o forma foarte usoara de covid, este si vaccinata, are 93 de ani, m-am vaccinat si eu. Nu are nicio legatura boala mamei cu petrecerea fiicei. Au fost invitati 14 copii, invitati de fosta sotie, nu de mine, eu doar am organizat. Doar doi copii au fost invitati de mine, niste fosti colegi de la scoala de dinainte.

Nu stiu ce se vrea a se demonstra, eu am organizat petrecerea, doar m-am asigurat si chiar a fost o conditie, prezentarea unui test covid al parintilor care au adus copiii. A fost o petrecere in aer liber, nu de acolo s-a imbolnavit mama mea. A fost o fetita invitata de Iulia, parintii ei se cunosc cu Iulia. Dupa 5-6 zile, parintii au spus ca fetita este bolnava de covid, dar la petrecere era ok, cu test negativ. Petrecerea am organizat -o eu cu fonduri. La petrecere, am vazut ca fetita nu are niciun simptom”, a spus Mihai Albu.

La randul ei, Iulia Albu nu a cedat deloc si ii trimitea in continuu mesaje lui Catalin Maruta in care il contrazicea pe Mihai Albu. ”

”S-a rupt ceva în mine în momentul în care am aflat. Mi-a fugit efectiv pământul de sub picioare. În 2 si 3 octombrie fiica mea a fost, conform programului stabilit de instanță, în grija tatălui ei. După petrecerea care a avut loc în data de 2 octombrie la o terasă în aer liber, fostul meu soț a considerat de cuviință să continue, fără să ne informeze, petrecerea la dânsul acasă, împreună cu trei prietene ale Mikaelei. Aceasta deși știa clar că acest lucru este contrar voinței noastre, mai ales în situația incidenței de peste 8 la mie din acel moment.

Mai mult, dânsul a hotărât, cu de la sine putere si împotriva oricărei logici elementare, sa permită rămânerea peste noapte a uneia dintre fetițe. Fetița în cauză a fost diagnosticată miercuri ca fiind pozitivă, în contextul în care marți nu a fost la scoală, 5 octombrie fiind ziua mondială a Educației”, a spus Iulia Albu, pentru cancan.ro.

„Am dat eu toate telefoanele pe care fostul meu soț ar fi trebuit să le dea. Inclusiv pe grupul clasei, întrucât Mikaela mersese la școală pe datele de 6 si 7, cursurile fiind suspendate ulterior. Acestea sunt lucruri de bun simț, elementare, pe care ORICE părinte responsabil trebuie să le facă.

În contextul în care două persoane care au petrecut o zi și o noapte într-un spațiu închis au început sa aibă simptome. Una fiind și diagnosticată, în a treia zi după eveniment, una, fosta mea soacră, nepărăsind niciodată domiciliul său. Aceasta nu se poate deplasa singură. Deci ar fi fost imposibil ca Mikaela să nu fi fost expusă virusului. (…), a mai spus Iulia Albu.


cancan ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005684 (s)