News Flash:

Experiență neplăcută în tren

Pasagerii unui tren expres din Austria au fost nevoiţi să asculte extrase dintr-un discurs al lui Adolf Hitler

16 Mai 2023
405 Vizualizari | 0 Comentarii


Conform informațiilor furnizate de agenția dpa și citate de agerpres.ro, pasagerii unui tren expres din Austria au avut parte de o experiență "neplăcută" atunci când, în locul anunțurilor obișnuite, au fost nevoiți să asculte fragmente dintr-un discurs al lui Adolf Hitler difuzate prin sistemul de adresare publică. Expresii de tipul "Heil Hitler" și "Sieg Heil" i-au surprins pe pasageri, a declarat un purtător de cuvânt al operatorului feroviar austriac ÖBB, citat de ziarul Der Standard.

Purtătorul de cuvânt a menționat că, în urma unei investigații privind acest incident, s-a descoperit că doi suspecți au reușit să utilizeze o cheie pentru a accesa sistemul de adresare publică și au amplasat un telefon mobil cu înregistrarea lângă microfon.

„Totul a fost difuzat la un volum foarte ridicat. A fost cu adevărat neplăcut şi deranjant”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

 A fost înregistrată o plângere împotriva celor doi suspecți, care au putut fi identificați cu ajutorul înregistrărilor de pe camerele de supraveghere, conform purtătorului de cuvânt. Deocamdată, nu se cunoaște modul în care cei doi au obținut cheia, însă se exclude posibilitatea ca aceștia să fie angajați ai ÖBB, a spus acesta.

„Este o cheie standard folosită în toată Europa şi există probabil câteva zeci de mii de astfel de chei”, a mai precizat el.

Acesta reprezintă al treilea incident de acest gen în câteva zile pe linia St Pölten-Viena, cu mențiunea că în cazurile anterioare au fost difuzate doar cântece destinate copiilor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1115 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005772 (s)