News Flash:

Eveniment șocant în SUA

Americanul Trevor Jacob și-a a prăbușit intenționat avionul pentru a face vizualizări pe YouTube

15 Mai 2023
354 Vizualizari | 0 Comentarii

Un eveniment șocant a avut loc în SUA. Un american și-a prăbușit intenționat avionul pentru a obține vizualizări pe YouTube. Clipul a devenit viral, însă individul va suporta o pedeapsă dură.

Potrivit procurorilor americani, americanul Trevor Jacob, care a provocat intenționat prăbușirea avionului cu scopul de a obține vizualizări, va pleda vinovat pentru obstrucționarea unei investigații federale. El risca o sentință de până la 20 de ani de închisoare.

Tânărul în vârstă de 29 de ani a postat videoclipul prăbușirii avionului pe canalul său în decembrie 2021. Până în prezent, acesta a acumulat peste 2,9 milioane de vizualizări. Jacob a fost singur în avion și a decolat de pe un aeroport din Santa Barbara, California, având camere video montate pe aparatul de zbor. În plus, el a luat cu el o parașută și un selfie stick.

Potrivit procurorilor, el ”nu a intenționat să ajungă la destinație, dar a planificat în schimb să se catapulteze din avion în timpul zborului și să se filmeze parașutându-se în timp ce avionul cobora și se prăbușea".

Avionul s-a prăbușit în Pădurea Națională Los Padres la 35 de minute după decolare. Bărbatul a raportat accidentul Consiliului Național pentru Siguranța Transporturilor, dar ulterior s-a întors în secret la locul accidentului pentru a distruge eventualele probe. Jacob va fi judecat în următoarele săptămâni. Permisul său de pilot a fost revocat anul trecut, iar acum el riscă o pedeapsă de până la 20 de ani de închisoare, conform informațiilor furnizate de Antena 3 CNN.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1286 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005287 (s)