News Flash:

Eveniment tragic în Rusia

Scene de groază au fost filmate într-un parc de distracții din Orenburg

8 Mai 2023
342 Vizualizari | 0 Comentarii


Un incident tragic a avut loc într-un parc de distracții din Orenburg, Rusia, unde au fost filmate scene de groază. Cel puțin 20 de copii au fost răniți în urma prăbușirii neașteptate a caruselului pe care se aflau.

Imaginile surprinse în timpul incidentului au fost distribuite pe rețelele de socializare și în mass-media rusă. Acestea arată cum structura metalică a caruselului se înclină într-o parte, iar oamenii încep să țipe de panică înainte ca întregul carusel să se prăbușească.

Evenimentul tragic a avut loc sâmbătă, 6 mai 2023, în parcul de distracții OrenPark din orașul Orenburg, situat la est de Moscova. Potrivit agenției de știri TASS, cel puțin 20 de persoane au fost rănite când caruselul pe care se aflau s-a prăbușit.

Răniții au fost transportați de urgență la spital, iar trei dintre ei se află în stare gravă. Ministrul Sănătății din regiunea respectivă, Tatyana Savinova, a comunicat prin intermediul unui mesaj video postat pe Telegram că opt persoane au fost externate în aceeași zi, în timp ce 12 persoane rămân sub supraveghere medicală.

Printre răniți se află o fetiță în vârstă de 10 ani, care se află în stare critică și a fost pregătită pentru o intervenție neurochirurgicală, precum și o tânără de 27 de ani care este în stare gravă și se află în secția de terapie intensivă.

Conform mai multor surse, caruselul din parcul de distracții OrenPark fusese instalat recent. În imaginile filmate se observă cum caruselul se înclină într-o parte, provocând panică printre oameni, înainte ca întreaga structură să se prăbușească complet.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006206 (s)