News Flash:

Situație surprinzătoare în Belgia

În Anvers, un șofer a aruncat zeci de mii de euro pe fereastra mașinii în timp ce era urmărit de poliție

9 Mai 2023
333 Vizualizari | 0 Comentarii


Un incident neobișnuit s-a petrecut în Anvers, Belgia, în data de 6 mai, în timpul unei operațiuni de urmărire. Șoferul unui autoturism care a refuzat să oprească la un control rutier a ales o metodă neconvențională de a scăpa de forțele de ordine. Acesta a aruncat zeci de mii de euro în bancnote mici pe fereastră în timpul urmăririi. Gestul său a atras atenția trecătorilor care s-au grăbit să adune banii risipiți pe stradă.

Poliția a reușit să recupereze doar zece mii de euro, în timp ce restul bancnotelor au fost luate de către persoanele aflate în apropiere. Scopul șoferului de a distrage atenția polițiștilor a avut succes, acesta reușind să scape de urmărire.

Ulterior, șoferul s-a predat autorităților de unul singur. Cu toate acestea, motivul pentru care a fugit și gestul său nechibzuit de a arunca banii pe fereastră rămân neclare. A fost începută o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului, iar bărbatul ar putea fi acuzat de spălare de bani, conform informațiilor prezentate de ouest-france.fr.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006083 (s)