News Flash:

Oana Roman, scandal de proportii cu hairstylistul preferat al vedetelor. ”Iti cunosc trecutul si stiu... ”

23 Septembrie 2021
667 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Roman

Una calda, alta rece pentru Oana Roman. Tocmai cand fanii credeau ca apele s-au mai linistit in viata Oanei, mai ales acum ca Oana Zavoranu este in vacanta, fiica lui Petre Roman a gasit cu cine sa se certe. Oana pare ca este mai hotarata ca niciodata sa nu mai treaca cu vederea peste micile rautati pe care le primeste in online si deja a inceput sa isi blocheze dusmanii.

Oana Roman nu a lipsit de la niciun eveniment de anul acesta si, cum orice aparitie ajunge la un moment dat sa fie criticata, nici Oana nu a scapat de aceasta etapa. Sotia lui Marius Elisei a fost luata la bani marunti de hairstylistul Bassam Dabbas, iar de aici si pana la un scandal monstru a mai fost un singur pas. ”Mai bine pom de Craciun decat barfitoare in halul asta. Dar cand va postam era bine, nu? Macar daca ai c***e, zi-mi in fata. Dar ce crezi, nu ai! Crapa rautatea si frustrarea in voi. Cel putin doamna asta care m-a rugat sa-i postez si ei pensulele. Asa penibila cum sunt. Nu am decat compasiune pentru fiinte atat de neinsemnate ca voi. Hai pup. Spor”.

Mesajul pe care Oana i l-a transmis lui Bassam nu a ramas fara replica, iar hairstylistul a simtit nevoia sa se apere: ”Buna! Este urat sa spui ca nu aveam c***e, sa iti spun in fata, cand erai la salon iti doreai sa te coafez si nu aveam locuri, acum cand ma vezi la evenimente, mi te intorci cu spatele? Nu am comentat nimic personal de tine, cum ai facut tu acum la adresa ta, data te uiti, am comentat strict de asocierea cromatica nefericita pe care au facut-o stilistii tai. Nu te-am rugat in viata mea sa ma postezi tu pe mine , si te cunosc de cand aveam eu 7000 si tu 10.000 de urmaritori. Pe tine te apreciez, dar am comentat de harababura care se afla pe tine acum… efectiv mi-am spus parerea, fara sa deranjez pe nimeni si sa stii inca o data, repet, este urat sa te coafez de atatea ori si cand ma vezi sa te intorci cu spatele la mine. Iti cunosc si trecutul, stiu si ca familia ta e foarte educata, nu ma asteptam sa primesc asemenea mesaj din partea ta. Daca erai tu impacata cu look-ul tau, nu te atacai asa”

Oanei ii place sa aiba mereu ultimul cuvant, asa ca l-a blocat pe Bassam pe Instagram. ”Dupa ce si-a aruncat frustarirle, fara drept de replica, mi-a dat block, imi aminteste de gradinita. Sunt convins ca ma urmaresti de pe ceva cont fals, altfel nu vedeai nici story-ul anterior. ”Acum nu mai sunt bun? De ce? Pentru ca am plecat si ai pus vorba sa vii la mine la salon si nu a fost loc? Pentru ca nu am vrut sa fac probleme la celalalt salon? Hai sa inchidem subiectul ca eu am dreptate la orice zic eu. Am si dovezi. Te pup, du-te la culcare. Acum nu mai sunt bun”, a mai spus Bassam Dabbas

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005180 (s)