News Flash:

Dupa Theo Rose, un alt artist are Covid. ”Stari de ameteala, febra...”

23 Septembrie 2021
452 Vizualizari | 0 Comentarii
Theo Rose

In ultima perioada, din ce in ce mai multe vedete sunt afectate de Covid, chiar daca au sau nu vaccin. Daca zilele trecute Theo Rose a fost cea care si-a informat fanii ca din pacate va trebui sa renunte la evenimente din cauza Covidului, acum a venit randul unei alte vedete de la noi sa dea aceeasi veste proasta fanilor.

Cucu de la Noaptea Tarziu nu a scapat nici el de Covid. In timp ce colegii lui au fost in Asia Express fara el, Cucu i-a sustinut de acasa si i-a anuntat pe fani ca nu au motive sa se ingrijoreze si ca nimic nu s-a intamplat in formula lor de trei. Emi si Cuza au batut palma cu Antena1 pentru show-ul ”Asia mai tarziu” si chiar daca multi i-au criticat ca nu l-au luat si pe Cucu, se pare ca acest lucru nu a fost posibil din doua motive: ca nu a fost in show si ca are si Covid. Colegul lui Cuza a povestit intreaga experienta de pana acum pe Instagram.

Duminica dimineata m-am simtit cel mai rau de cand am COVID. Stari de ameteala, febra, ma simteam foarte slabit, asa ca mi-am pus Pulsoximetrul pe deget sa vad ce saturatie de oxigen am. Bineinteles ca era 83%-84%. In momentul ala am vorbit cu niste prieteni mai priceputi si mi-au spus sa sun de urgenta la 112 sa vina o salvare dupa mine sa ma duca la spital. Au venit baietii (n.r. echipajul medical) in 10-15 minute, mi-au luat si ei saturatia, care era ok in momentul ala (peste 98%), dar au zis totusi sa ma duca la spital pentru niste investigatii.(...) Mi-am facut analizele, radiografii, EKG, toate, toate. Asistentele de acolo mi-au zis ca o sa fie nevoie sa ma internez, asta inainte sa vina rezultatele finale. In cele din urma, au venit rezultatele care au aratat bine si au zis ca pot sa plec linistit acasa. La ora 19:00 mi-au adus foaia de externare pe care am completat-o si am semnat-o, urmand sa astept o ambulanta sa ma ia sa ma duca acasa”, a povestit Cucu, pe Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006199 (s)