News Flash:

Ce job a avut Raluca Badulescu inainte de a ajunge la masa juratilor de la Bravo, ai stil?

23 Septembrie 2021
511 Vizualizari | 0 Comentarii
Raluca Badulescu

Raluca Badulescu este una dintre cele mai indragite prezente de la tv. Vedeta a cucerit fanii cu stilul ei non-conformist si cu simtul umorului, dar, de departe, prezenta la masa juriului de la Bravo, ai stil! i-a adus cea mai mare notorietate. Majoritatea celor care o urmaresc pe Instagram sunt veniti din randul celor care sunt fanii emisiunii de pe Kanal D, dar nu multa lume stie cu ce s-a ocupat Raluca inainte de televiziune.

Fara doar si poate, Raluca Badulescu este un personaj, iar fanii Bravo, ai stil! asteapta mereu cu nerabdare fiecare editie pentru a se amuza de replicile spumoase ale acesteia. Raluca face o echipa minunata cu Maurice si cu Tibi, cei doi amici pe care ii cunoaste de zeci de ani, iar asta ii permite mereu sa se simta ca la ea acasa. Baduleasca nu se fereste niciodata sa spuna lucrurilor pe nume si de cele mai multe ori, cei pe care ii vizeaza nu au cum sa se supere pentru ca vedeta le vorbeste mereu in stilul ei caracteristic presarat cu umor.

Raluca a devenit si mai cunoscuta dupa ce a acceptat propunerea celor de la Kanal D de a sta la masa juratilor. Ralu este o impatimita a modei si are acasa o garderoba impresionanta, dar inainte de a-si descoperi aceasta pasiune costisitoare, vedeta a avut job-uri obisnuite. ”Am mai avut cateva job-uri. Am fost pentru cateva luni profesoara de limba engleza, pentru ca am terminat Facultatea de Litere, sectiunea romana-engleza. Dupa aceea am lucrat la o companie mare de telefonie mobila, la departamentul Relatii Clienti. Fiind imediat dupa Revolutia din 1989, companiile acestea intrasera pe piata si mi s-a parut foarte exciting (n.r. – captivant), mai ales ca terminasem facultatea si nu avea legatura cu ce faceam eu, iar asta m-a atras si mai mult.”, a spus Raluca Badulescu pentru Cancan.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1193 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005824 (s)